RTX 4070 Ryzen 5 7500F sistem toplama önerisi

Eren186

Centipat
Daha fazla  
  • Ekran kartı; RTX 4070 Windforce 12 GB.
  • İşlemci; Ryzen 5 7500F.
  • RAM; G.Skill flare X5 2x16 32 GB DDR5 6000MHz CL36 EXPO RAM.
  • Anakart; MSI Pro B650M-B (bütçem çok olmadığı için geçiçi olarak bu anakartı seçtim zamanla iyisini alacağım)
  • M.2 SSD; Western Digital blue SN580 1TB 4150 okuma 4150 yazma.
  • PSU - kasa; Vento VG20a mesh RGB ATX kasa FSP 650W + 80 Plus PSU.
Parça parça ikinci el temiz ve garantili toplayacağım sistem bu. Bir eksik veya sıkıntısı var mıdır? Yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler.

Son düzenleme:
Bütçeniz nedir?

Aslında bütçem çok net değil şu anlık kafamda oturtmaya çalışıyorum. Ama hiç yoktan diyeyim 35k çıkabiliyorum sadece kasa için. Hazır sistem almak yerine böyle yapmayı tercih ettim. İkinci el hepsi toplam 30000 civarına geliyor kendim topladım ayrı ayrı alıp birleştireceğim sadece uyumsuzluk ya da şunu şunu yapsan daha iyi olur diye bir öneri konusu açmak istedim.

Aslında bütçem çok net değil şu anlık kafamda oturtmaya çalışıyorum. Ama hiç yoktan diyeyim 35k çıkabiliyorum sadece kasa için. Hazır sistem almak yerine böyle yapmayı tercih ettim. İkinci el hepsi toplam 30000 civarına geliyor kendim topladım ayrı ayrı alıp birleştireceğim sadece uyumsuzluk ya da şunu şunu yapsan daha iyi olur diye bir öneri konusu açmak istedim.
Valla hocam 2. ele pek hakim değilim.
Şu sistem 35K idi stok bitmiş. @Jesus Wicked @517298 Arkadaşlar müsaitse yardım edebilir.

Vallahi hocam 2. ele pek hakim değilim.
Şu sistem 35k idi stok bitmiş. @Jesus Wicked @517298 arkadaşlar müsaitse yardım edebilir.

Hocam ben hakimim kendimce sadece dediğim gibi parça olarak şu yapılsa daha iyi olur veya şunlar uyumsuz veya aynı fiyata şunu alırsan daha performanslı olur gibisinden sormuştum. Fikriniz nedir dizdiğim sistemde bir sıkıntı var mıdır? Attığınız hazır sistem fiyatına göre iyiymiş cidden genelde RAM SSD tarzı şeylerden çok kısıyorlar ve ona rağmen pahalı oluyordu.

Hocam ben hakimim kendimce sadece dediğim gibi parça olarak şu yapılsa daha iyi olur veya şunlar uyumsuz veya aynı fiyata şunu alırsan daha performanslı olur gibisinden sormuştum. Fikriniz nedir dizdiğim sistemde bir sıkıntı var mıdır? Attığınız hazır sistem fiyatına göre iyiymiş cidden genelde RAM SSD tarzı şeylerden çok kısıyorlar ve ona rağmen pahalı oluyordu.
Aldın mı?

Son düzenleme:
35-40 arası bütçem var dahasını zorlayamam taksitle alacağım için.

Anakart prime b 650m k

İşlemci ryzen 5 7600

SSD Adata Legend 850 1tb

Kasa 750w seç.

39.807

AMD ekran kartlı olarak bu sistem var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı