RTX 4070 Ryzen 5 7500F sistem toplama önerisi

Hocam sizin taksitli alma zorunluluğunuz vardı değil mi? Eğer peşin veririm diyorsan tekrar söylüyorum. En mantıklısı shark 7A GameGaraj'dan. Bence şartları biraz zorlamaya çalışın. Çünkü bu sistem sizi gerçekten uzun süre götürür.

Hocam nakit alma imkanım oldu denebilir alınabilecek en en en iyi sistem bu mudur?
 
Bütçe değişmedi hocam ama 45 diyebiliriz ha 50ye yuvarlayabilir miyim zor ama yine de öneriye açığım.
50'ye alabileceğin en iyi sistem. 4070 Ti Super var.

1720460963311.png
 
Hocam merak ettiğimden soracağım RX 7800 xtli sistemi alsam sonuç olarak temel bileşenleri bunlardan çok daha iyi ileride kartı satip veya takaslayıp 4070SÜPEr'e geçsem mantıksız mı olur? Önceki sistem TUF Gaming anakart KC3000 SSD vs vardi çünkü.
SSD için değmez. Prime b 650m k kötü değil zaten. Ya 4070ti Super olanı al ya da 4070 Super olanı al.
 
SSD için değmez. Prime b 650m k kötü değil zaten. Ya 4070ti Super olanı al ya da 4070 Super olanı al.
Tamamdir hocam süperlerden kaçamıcam gibi anlaşıldı..

Hocam vaktiniz varsa şu konuma da bakabilir misiniz?

 
Tamamdir hocam süperlerden kaçamıcam gibi anlaşıldı..

Hocam vaktiniz varsa şu konuma da bakabilir misiniz?

hocam hala almadıysanız arkadaşın 45klık diye attığının aynısı zaten shark 7a ve 42 bin tl. Bu arada şu an fiyatlar çok düşüyor. Haberiniz olsun. Ben yaklaşık 2 hafta önce benzer bir sisteme 46k verdim. Şu an bu sistem 41k olmuş. (Benim sistemim daha kötü birde. B650 değil A620 var ve işlemci 7500f değil, 8400f.) Vallaha çok pişman oldum aldığıma. Bilsem biraz bekleyip direkt bunu alırdım.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı