L light6125 Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #21 Prime777 dedi: Evet, is gorur. Eger butcenizin tamamini kullanmak istiyorsaniz, daha iyi bir sistem olur. @Jesus Wicked Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz sistem 36k tuttu 10k ya şu monitörü buldum geriye kalanlada oyun almayı düşünüyorum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Prime777 dedi: Evet, is gorur. Eger butcenizin tamamini kullanmak istiyorsaniz, daha iyi bir sistem olur. @Jesus Wicked Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz sistem 36k tuttu 10k ya şu monitörü buldum geriye kalanlada oyun almayı düşünüyorum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.167 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #22 light6125 dedi: Önerdiğiniz sistem 36k tuttu 10k ya şu monitörü buldum geriye kalanlada oyun almayı düşünüyorum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/U1Z4RZY6 Bunu al bence. Düzenledim. Monitör olarak da bunu alabilirsin. Gigabyte M27Q 27" 1ms QHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte M27Q 27" 1ms QHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27Q 27" 1ms QHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
light6125 dedi: Önerdiğiniz sistem 36k tuttu 10k ya şu monitörü buldum geriye kalanlada oyun almayı düşünüyorum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/U1Z4RZY6 Bunu al bence. Düzenledim. Monitör olarak da bunu alabilirsin. Gigabyte M27Q 27" 1ms QHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte M27Q 27" 1ms QHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27Q 27" 1ms QHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
L light6125 Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #23 Jesus Wicked dedi: https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/PFZCF9F6 50k hocam. Monitör dahil 50k mıydı? Genişletmek için tıkla... PC çok iyi ama böyle olunca monitör 60 Hz kalıyor.
Jesus Wicked dedi: https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/PFZCF9F6 50k hocam. Monitör dahil 50k mıydı? Genişletmek için tıkla... PC çok iyi ama böyle olunca monitör 60 Hz kalıyor.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.167 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #24 light6125 dedi: PC çok iyi ama böyle olunca monitör 60 Hz kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman attığım 39k olan toplama linkine tıkla onu al.
light6125 dedi: PC çok iyi ama böyle olunca monitör 60 Hz kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman attığım 39k olan toplama linkine tıkla onu al.
L light6125 Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #25 Jesus Wicked dedi: Hocam o zaman attığım 39k olan toplama linkine tıkla onu al. Genişletmek için tıkla... Baktım ona iyiymiş gerçekten sağ olun bir de o sistem 1.5 yıl sonra falan kaç TL olabilir.
Jesus Wicked dedi: Hocam o zaman attığım 39k olan toplama linkine tıkla onu al. Genişletmek için tıkla... Baktım ona iyiymiş gerçekten sağ olun bir de o sistem 1.5 yıl sonra falan kaç TL olabilir.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.167 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #26 light6125 dedi: Baktım ona iyiymiş gerçekten sağ olun bir de o sistem 1.5 yıl sonra falan kaç TL olabilir. Genişletmek için tıkla... Çok olur bilmiyorum alacaksan şimdi al.
light6125 dedi: Baktım ona iyiymiş gerçekten sağ olun bir de o sistem 1.5 yıl sonra falan kaç TL olabilir. Genişletmek için tıkla... Çok olur bilmiyorum alacaksan şimdi al.