Mobile 4070 bile son güncellemeden sonra trafik açıkken ultrada 80-90 FPS veriyor. Güncellemeden önce rahat bir şekilde 60 FPS oynatıyordu.Ayarlar Ultra ise normaldir.
BeamNG.drive hem ekran karti hem de islemci icin yorucu oyun.
Yansimalari kapatabilirsiniz FPS'i iyi arttirir.
16 GB da az haberiniz olsun.
Yorumlar icin tesekkurler cok onemli bir detayi unutmustum.Mobile 4070 bile son güncellemeden sonra trafik açıkken ultrada 80-90 FPS veriyor. Güncellemeden önce rahat bir şekilde 60 FPS oynatıyordu.
En yoğun ve büyük harita olan İtalya'da aldığım değerler.Yorumlar icin tesekkurler cok onemli bir detayi unutmustum.
Haritasina gore de FPS yuksek oranda degisiklik gosterebiliyor.
En buyugu bilmiyorum ancak West Coast en agir harita.En yoğun ve büyük harita olan İtalya'da aldığım değerler.
16GB, oyun çoğu yerde uyarı veriyor RAM az diye fakat çokta etkilemiyor.En buyugu bilmiyorum ancak West Coast en agir harita.
Ozellikle orman kisimlari.
Kac GB RAM'iniz vardi 80-90 FPS alirken?
Ultrada rtx 4070 çok rahat 100 fps verirAyarlar Ultra ise normaldir.
BeamNG.drive hem ekran karti hem de islemci icin yorucu oyun.
Yansimalari kapatabilirsiniz FPS'i iyi arttirir.
16 GB da az haberiniz olsun.
E tabii vermesi lazim hatta 250 FPS bile vermesi lazim ancak arkadasinki vermiyor.Ultrada rtx 4070 çok rahat 100 fps verir
Merhaba bende:
NVIDIA 4070 12 GB var.
AMD Ryzen 7500F var.
16 GB de RAM'im var.
BeamNG.drive'de 40 FPS veriyor trafik modundan mı acaba açtım ama neden bu kadar düşük?
Bu arada sürücüler günceldir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.