RTX 4070 sistem için parça önerisi

850W 3090 sistemler için öneriliyor 200W TDP'si var 4070'in. Kaliteli bir PSU yeterli gelir. 750W da alınabilir.

Öneriler için teşekkürler. Soğutucu kısmında belli bir süre stok fan ile devam edecem gibi görünüyor. Deep cool'un pk750d versiyonunu almayı düşünüyorum şuanda ama bronz olması düşündürüyor.
FSP Hydro G PRO 750 80+ Gold Full Modüler 750W Güç Kaynağı
İkisi arasında hangisini tercih ederdiniz?
Diğer sorumda ramlerde expo özelliği olmaması sıkıntı mı? Bazı yerlerde amd anakartlarda sıkıntı çıktığını okudum.

Öneriler için teşekkürler. Soğutucu kısmında belli bir süre stok fan ile devam edeceğim gibi görünüyor. Deep Cool'un PK750D versiyonunu almayı düşünüyorum şu anda ama bronz olması düşündürüyor.
Diğer sorumda RAM'lerde expo özelliği olmaması sıkıntı mı? Bazı yerlerde AMD anakartlarda sıkıntı çıktığını okudum.

Hocam Gold ve Full moduller kablo kirliliğinden kurtulmuş olursunuz biraz da olsa en azından. FPS Hydro serisi bildigim kadarıyla zaten A tier PSU modelleri. Şu anlık verebileceğim başka tavsiye yok, şimdeden hayırlı olsun.

Öneriler için teşekkürler. Soğutucu kısmında belli bir süre stok fan ile devam edecem gibi görünüyor. Deep cool'un pk750d versiyonunu almayı düşünüyorum şuanda ama bronz olması düşündürüyor.
Diğer sorumda ramlerde expo özelliği olmaması sıkıntı mı? Bazı yerlerde amd anakartlarda sıkıntı çıktığını okudum.

Hocam o işlemci stok fanı ile kullanması hiç kolay değil, Eco Mode açarak bile zorlanabilirsiniz belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı