RTX 4070 sistem nasıldır?

alexderler

Femtopat
Selamünaleyküm arkadaşlar iyi akşamlar,2.el bilgisayar buldum ama parçalarından fazla anlamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Satıcıya US3rbenchmark testi yaptırdım ve sonuçlar iyi gözüküyor ama yine de bilen birine danışmak istedim. Satıcı ile €900 ya anlaştık sizce alınır mı? Sıvı soğutması ve PSU'su yok galiba. Anlayan arkadaşlar bakabilir mi? Satıcı şu anda benden haber bekliyor.
Tek olarak ekran kartı alacak olursamda €390 teklif verdim.
Ekran kartı: MSI Gaming GeForce RTX 4070 C 12 g carte graphique NVIDIA 12 GO GDDR6X.

US3rbenchmark testi link: @@ işaretini sildiğinizde link sorunsuz çalışacaktır.
https://www.user@@benchmark.com/UserRun/69274427

Dosya Ekleri

• IMG_0511.jpeg
    IMG_0511.jpeg
    147,5 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Selamünaleyküm arkadaşlar iyi akşamlar,2.el bilgisayar buldum ama parçalarından fazla anlamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Satıcıya US3rbenchmark testi yaptırdım ve sonuçlar iyi gözüküyor ama yine de bilen birine danışmak istedim. Satıcı ile €900 ya anlaştık sizce alınır mı? Sıvı soğutması ve PSU'su yok galiba. Anlayan arkadaşlar bakabilir mi? Satıcı şu anda benden haber bekliyor.
Tek olarak ekran kartı alacak olursamda €390 teklif verdim.
Ekran kartı: MSI Gaming GeForce RTX 4070 C 12 g carte graphique NVIDIA 12 GO GDDR6X.

US3rbenchmark testi link:
https://www.user@@benchmark.com/UserRun/69274427

Almayın.

Link çalışmıyor, sistem parçaları yok, fiyat yok.

Toplayan kişi rezalet seçmiş parçaları ayrıca.
Link bozuk değil @@ İşaretini silerseniz sorunsuz çalışacaktır , diğer türlü paylaşamadım .Tekrar denermişsiniz?

Link bozuk. Diğer bileşenler nedir? Alınabilecek bir sistem gibi durmuyor bu arada.
Link bozuk değil @@ İşaretini silerseniz sorunsuz çalışacaktır , diğer türlü paylaşamadım .Tekrar denermişsiniz?

Sebebini öğrenebilirmiyim?

Alınmaz hoca bu sistem. Sahibi kötü kullanmış. Kasa fanlarından ve kasa seçiminden belli. Sıfır 4060Ti 7500F falan alırsın bu paraya daha hayırlı olur.

Link bozuk değil @@ İşaretini silerseniz sorunsuz çalışacaktır, diğer türlü paylaşamadım. Tekrar denermişsiniz?

Link bozuk değil @@ İşaretini silerseniz sorunsuz çalışacaktır, diğer türlü paylaşamadım. Tekrar denermişsiniz?

Almayın daha iyisi alınır sıfır olarak. Bütçe nedir?

Sebebini öğrenebilir miyim?

Almayın daha iyisi alınır sıfır olarak. Bütçe nedir?
Bu metni başka bir grupta paylaşmıştım direk alıntı yapayım ;

ARCTIC Liquid Freezer III 360
Cooler Master MWE 750 Gold V2
Cooler Master HAF 500
Kingston SFYRD/2000G FURY Renegade 2 tb
CORSAIR VENGEANCE DDR5 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000 MHz CL30
AMD RYZEN 7 7700X
Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC V2
TUF GAMING B650-PLUS WIFI.

€1650

Bu sistemi bir arkadaşım benim için topladı fiyat performans sistemi olarak fakat daha önceden kasa birleştirmedim birleştirebilirmiyim bilmiyorum .Ve Hollanda da Toplama sistem satan siteler yok varsa da kazık fiyat çekiyorlar .Sorum şu sizce sistem nasıl fiyat performans olarak size göre . Bu fiyat Amazon.Nl de yazan fiyat sizce daha uyguna toplayabilirmiyim , veya önerdiğiniz farklı bir sistem varsa link atarmısınız ,hem oyun hem de video edit için falan kullanmayı düşünüyorum ,tavsiyelere açığım .Şimdiden yardımcı olan herkesten teşekkürler .

Sebebini öğrenebilir miyim?

Bu metni başka bir grupta paylaşmıştım direk alıntı yapayım ;

ARCTIC Liquid Freezer III 360
Cooler Master MWE 750 Gold V2
Cooler Master HAF 500
Kingston SFYRD/2000G FURY Renegade 2 tb
CORSAIR VENGEANCE DDR5 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000 MHz CL30
AMD RYZEN 7 7700X
Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC V2
TUF GAMING B650-PLUS WIFI.

€1650

Bu sistemi bir arkadaşım benim için topladı fiyat performans sistemi olarak fakat daha önceden kasa birleştirmedim birleştirebilirmiyim bilmiyorum .Ve Hollanda da Toplama sistem satan siteler yok varsa da kazık fiyat çekiyorlar .Sorum şu sizce sistem nasıl fiyat performans olarak size göre . Bu fiyat Amazon.Nl de yazan fiyat sizce daha uyguna toplayabilirmiyim , veya önerdiğiniz farklı bir sistem varsa link atarmısınız ,hem oyun hem de video edit için falan kullanmayı düşünüyorum ,tavsiyelere açığım .Şimdiden yardımcı olan herkesten teşekkürler .
1650 ye sıfır 4070tisuper toplarsın öyle diyeyim. Bu sistemin ikinci el fiyatı 1200 euro falan.

Eğer sıfırsa bence 7500f- 4070 super veya 4070tisuper topla. 4070 alınmaz zaten 4070 ve 4070super aynı fiyatta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı