Önceki Driver'a geçtim ama düzelmedi.
Güncel driver yükledim ve ekran kartımın kaç gb desteklediğine baktım bunlarda bir sorun görmedim. İlk cümlende dediklerini anlamadım daha açıklayıcı olarak anlatabilir misin?Undervolt vs. yaptın mı MSI Afterburner veya başka bir uygulamadan? Stabilite sorunu olmuş gibi, genelde GPU voltajındaki bir dengesizlik yapıyor bunu. En azından ben bu şekilde karşılaştım.
PC yi sıfır aldım herhangi birinden ikinci el değil. Ekran kartının voltaj ayarlarıyla oynadığımı zannetmiyorum çünkü ne olduğunu ve nerden yapıldığını bilmiyorum. Battlefield 1 oyununda hata veriyor. Daha önce oynuyordum, yaklaşık 13 saat oynadım ve bir anda böyle bir hatayla karşılaştım.Ekran kartın fabrika ayarlarında mı yani? PC'yi birinden mi aldın veya ekran kartının voltaj ayarlarıyla vs. oynadın mı? Oyun oynarken mi oldu, öyleyse hangi oyun?
Direkt tüm bf1 dosyasını mı?Belgelerimdeki BF1 dosyasını sil, içinde senin oyun için ayarlarını barındıran klasörü. Sonra EA App'ten oyunu repair et. Bunları deneyebilir misin? Bunun dışında aklıma bir şey gelmiyor fakat bunun çözme ihtimali var.
Oyun içindeki ayarlarını tekrar yapman gerekecek bu işlem sonrası.
Belgelerimdeki evet. C'de veya D'de yüklü olan klasörü değil. Kayıtlı oyunlarının olduğu klasör.Direkt tüm bf1 dosyasını mı?
Denedim ama maalesef durum değişmedi. Teşekkür ederimBelgelerimdeki evet. C'de veya D'de yüklü olan klasörü değil. Kayıtlı oyunlarının olduğu klasör.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.