Çözüldü RTX 4070 sistemde DirectX error

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Westhim

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
GeForce RTX 4070
İşlemci
İntel i7
Ekran görüntüsü 2025-02-04 115941.png

Böyle bir hata alıyorum, neden ve nasıl çözebileceğimi bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Undervolt vs. yaptın mı MSI Afterburner veya başka bir uygulamadan? Stabilite sorunu olmuş gibi, genelde GPU voltajındaki bir dengesizlik yapıyor bunu. En azından ben bu şekilde karşılaştım.

Oyun oynarken mi oldu?

Undervolt vs. yaptın mı MSI Afterburner veya başka bir uygulamadan? Stabilite sorunu olmuş gibi, genelde GPU voltajındaki bir dengesizlik yapıyor bunu. En azından ben bu şekilde karşılaştım.
Güncel driver yükledim ve ekran kartımın kaç gb desteklediğine baktım bunlarda bir sorun görmedim. İlk cümlende dediklerini anlamadım daha açıklayıcı olarak anlatabilir misin?

Ekran kartın fabrika ayarlarında mı yani? PC'yi birinden mi aldın veya ekran kartının voltaj ayarlarıyla vs. oynadın mı? Oyun oynarken mi oldu, öyleyse hangi oyun?

Ekran kartın fabrika ayarlarında mı yani? PC'yi birinden mi aldın veya ekran kartının voltaj ayarlarıyla vs. oynadın mı? Oyun oynarken mi oldu, öyleyse hangi oyun?
PC yi sıfır aldım herhangi birinden ikinci el değil. Ekran kartının voltaj ayarlarıyla oynadığımı zannetmiyorum çünkü ne olduğunu ve nerden yapıldığını bilmiyorum. Battlefield 1 oyununda hata veriyor. Daha önce oynuyordum, yaklaşık 13 saat oynadım ve bir anda böyle bir hatayla karşılaştım.

Belgelerimdeki BF1 dosyasını sil, içinde senin oyun için ayarlarını barındıran klasörü. Sonra EA App'ten oyunu repair et. Bunları deneyebilir misin? Bunun dışında aklıma bir şey gelmiyor fakat bunun çözme ihtimali var.

Oyun içindeki ayarlarını tekrar yapman gerekecek bu işlem sonrası.

Belgelerimdeki BF1 dosyasını sil, içinde senin oyun için ayarlarını barındıran klasörü. Sonra EA App'ten oyunu repair et. Bunları deneyebilir misin? Bunun dışında aklıma bir şey gelmiyor fakat bunun çözme ihtimali var.

Oyun içindeki ayarlarını tekrar yapman gerekecek bu işlem sonrası.
Direkt tüm bf1 dosyasını mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı