RTX 4070 sistemde oyun ekran kartını kullanmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

DogusClk

Decapat
Daha fazla  
RAM
16GB 3200mhz
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
RTX 4070
İşlemci
i5 13600k
Arkadaşlar selam. Attığım klipte de göründüğü gibi sağ üstte GPU kullanımı 0 oyun içi ayarlarım düşükte bir süre sonra yükseltiyorum alakalı mı diye değişen bir şey yok oyunum hiç ekran kartımı kullanmıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da sistemim
1717095031178.png

Hocam monitörden kasaya giden kablonuzu anakarta mı taktınız ekran kartına mı? İşlemcinizde entegre grafik kartı var.

Hocam monitörden kasaya giden kablonuzu anakarta mı taktınız ekran kartına mı? İşlemcinizde entegre grafik kartı var.
Bilmiyorum 3 slot var ikisi uyuyoe birine taktım ondan mı acaba nasıl anladınız bunu ve emin misiniz

Ekran kartına takmış olmam gerek kontrol ettim öyle duruyor

Bilmiyorum 3 slot var ikisi uyuyoe birine taktım ondan mı acaba nasıl anladınız bunu ve emin misiniz?

Ekran kartına takmış olmam gerek kontrol ettim öyle duruyor

Kablonuzu ekran kartına taktıysanız sorunu bilmiyorum hocam ben işlemcinizde entegre grafik kartı olduğu için sormuştum. Belki daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler.

Eki Görüntüle 2209126

Hocam oyunlar burda gozukmuyor sebebini bilmiyorm kendim ekliyorum her oyun yukledigimde ve yuksek performans olarak seciyorum
Bana yüksek ihtimal yazılımsal sorun geliyor. Format çözüm olacaktır.
İhtimalleri seriyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İnşallah yanlışıkla işlemci çekirdeğini kısmamışsındır. Buda olumsuz performans verir. İşlemcine bak,kaç çekirdek ise videoda ki gibi rakamı işaretleyip onayla. En son çare format.

Bana yüksek ihtimal yazılımsal sorun geliyor. Format çözüm olacaktır.
İhtimalleri seriyorum.

İnşallah yanlışıkla işlemci çekirdeğini kısmamışsındır. Buda olumsuz performans verir. İşlemcine bak,kaç çekirdek ise videoda ki gibi rakamı işaretleyip onayla. En son çare format.

Ellemedim hocam bu ayarlari ve aldigim fps de normal degil bu sistem ile valorannta 250 - 300 fps arasi oynuyorum en dusuk ayarlarida 220 - 250 arasini goruyor savas esnasinda

Sistemi yeni aldıysanız garantiye verin hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı