Hayırlı olsun hocam tekrardan PC'niz de yani aklıma farklı bir şey gelmiyor hiç bir şekilde. En kötü High ayarlarda oynayın hocam. Yardımcı olamadığım için üzgünüm, umarım benden daha bilgili bir arkadaş uğrar buraya.Denedim performans modunda bile 70 göstermiyor kapalıda ise 45'lere kadar düşüyor.
Hiç virüs tehditi oluşturucak bir dosya indirmedim PC alalı 9 ay oldu zaten.
Hayırlı olsun hocam tekrardan PC'niz de yani aklıma farklı bir şey gelmiyor hiçbir şekilde. En kötü high ayarlarda oynayın hocam. Yardımcı olamadığım için üzgünüm, umarım benden daha bilgili bir arkadaş uğrar buraya.
Etiketleyin hocam size zahmet olmazsa.Sağ olun başka yaşadığım sorunlarda var konu açmıştım fakat kimse yanıt vermedi bir bakabilir misiniz? Belki onlara yardım edebilirsiniz.
Kulaklık için mikrofon ayarı sormuştum da büyük ihtimalle mikrofon kalitesi kötü o yüzden mikrofon alacağım tekrardan sağ olun her şey için RDR yide tekrar indirmeye başladım bakalım hayırlısı.Etiketleyin hocam size zahmet olmazsa.
Siz de sağolun hocam onu gördüm, muhtemelen dediğiniz gibi. Hayırlısı.Kulaklık için mikrofon ayarı sormuştum da büyük ihtimalle mikrofon kalitesi kötü o yüzden mikrofon alacağım tekrardan sağ olun her şey için RDR yide tekrar indirmeye başladım bakalım hayırlısı.
Siz de sağ olun hocam onu gördüm, muhtemelen dediğiniz gibi. Hayırlısı.
Hocam baktığınız site muhtemelen yanlış değerleri veriyor. Hangi siteden bakıyorsunuz? Keşke en baştan aklıma gelseydi.Arkadaşımında 4060 - i3-13100F işlemcisi var tekrar RDR de 1440p DLSS açık iken 65-75 FPS alması lazımken 35-40 alıyor oyunda bir sorun olabilir mi?
Hocam baktığınız site muhtemelen yanlış değerleri veriyor. Hangi siteden bakıyorsunuz? Keşke en baştan aklıma gelseydi.
Siteden bakmadık DC'den yayın açtı oynarken bende kendim oynadım.
Şimdi anladım YouTube'da video izledik 2 3 tane farklı kanaldan.
Dostum çözüldü mü problemin? Ben de 4070 super almayi düşünüyorumSiteden bakmadık DC'den yayın açtı oynarken bende kendim oynadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.