RTX 4070 sisteme 2500 TL'ye kadar kaliteli mesh kasa önerisi

• Konuyu başlatan MAHOA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 912
Bütçe
2500
Hocam bu bütçede çok bir beklentim yok zaten. Bir kasaya bu kadar para verip verim alamayınca ister istemez kötü hissediyor insan. Burada yazılan önerilere göre hareket edeceğim.
Attığım kasa sizin için her açıdan iyi ve uyumlu yani siz bilirsiniz.

Cidden bu bütçe de bile doğru düzgün kasa yok piyasada. Buraya atılan kasalar belki de 1 sene önce 1000 lira falandı kesin. Ekonomik olarak çok geri de olduğumuz için direkt olarak etkileniyoruz. Adam şu bütçe de bile kasa bulamıyor. Atılan kasalara baktım benim bile hoşuma gitmedi birçoğu. Biraz daha para ekleyip ASUS TUF serisi kasalardan almak lazım o zaman. Technopat'ın bir videosunda görmüştüm hoşuma giden tek kasa şu ana kadar. Modelini unuttum üstün de tutamaçları falan da vardı hatta.

Cidden bu bütçe de bile doğru düzgün kasa yok piyasada. Buraya atılan kasalar belki de 1 sene önce 1000 lira falandı kesin. Ekonomik olarak çok geri de olduğumuz için direkt olarak etkileniyoruz. Adam şu bütçe de bile kasa bulamıyor. Atılan kasalara baktım benim bile hoşuma gitmedi birçoğu. Biraz daha para ekleyip ASUS TUF serisi kasalardan almak lazım o zaman. Technopat'ın bir videosunda görmüştüm hoşuma giden tek kasa şu ana kadar. Modelini unuttum üstün de tutamaçları falan da vardı hatta.
Gerçekten bende üzülüyorum bu bütçede kasa bulamıyorum şaka gibi. Yorumları yazan arkadaşlar da ellerinden geleni yapıyorlar farkındayım sağolsunlar.

Yazın 40 derece olan bölgeye göre bir öneride bulunabilir misiniz? Ekran kartı olarak 3 fanlı RTX 4070 GPU'lardan biri kullanılacak. 360mm radyatör desteği ve kule tipi soğutucu desteği de önemli. 3,5 inç HDD yuvasına gerek yok. Tüm bileşenler overclock yapılmış halde çalışırken yapılan işlemlerde (AAA oyun vb.) Havalandırmanın gayet iyi olması çok önemli. Çok çok iyi bir fark yaratacaksa 3000'e kadar çıkılabilir bütçe.

Hocam ben Vento VG12al kullanıyorum gayet memnunum bayağı geniş kasa ve 750watt FSP PSU ile geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı