1000W fazla. İşlemci tarafında artık öyle uçuk tüketimler kalmadı. Intel bile bu 14. Nesil rezaletinden sonra yeni soketinde tüketimleri aşağıya çekmeye başladı.Ben çok anlamıyorum bilgisayar bileşenlerinden. İşlemci değiştirceğim zamanda emin olun gelip yine buraya soracağımBen şu an ve ilerisi için uygun olacak bir PSU arıyorum işlemciyi soracağım zaman umarım tekrar sen cevap verip beni bilgilendirirsin. İlerisi için 1000W PSU fazla mı yoksa ideal mi? Ve şu anki bileşenlerime uyuyor mu onu merak ediyorum. 
Anlıyorum önerebileceğin 850w psu var mı ? Ekran kartını değiştireceğimden emin olmadığım için 850w yeterli olucak gibi duruyor.1000W fazla. İşlemci tarafında artık öyle uçuk tüketimler kalmadı. Intel bile bu 14. Nesil rezaletinden sonra yeni soketinde tüketimleri aşağıya çekmeye başladı.
Yani 750-850W kaliteli bir PSU fazlasıyla kapsayıcı olacaktır. Tabii ki sistemin hangi ekran kartını barındıracağına göre şekillenir.
Anladım önerebileceğiniz 850w kaliteli psu var mı ?1000 watt çok çok ciddi bir değer. Büyük ihtimalle asla ihtiyaç duymayacağınız seviyede.
H100 + sınıfına çıkmayacağınıza göre gereksiz bir harcama gibi görünüyor.
Ki o zaman da yeni Mac Mini daha mantıklı.
750W ve 850W olarak önereyim. Tercihi siz yapın.Anlıyorum önerebileceğin 850W PSU var mı? Ekran kartını değiştireceğimden emin olmadığım için 850W yeterli olacak gibi duruyor.
850w olanı alacağım gibi yardımın için teşekkürler.750W ve 850W olarak önereyim. Tercihi siz yapın.
Bitfenix BFG Gold 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı Güç Kaynağı
PCIe Gen 5 12+4Pin modüler kablo, güç kaynağının PCIe Gen 5 gelişmiş grafik kartlarını desteklemesini sağlar.www.gaming.gen.tr 
1000W fazla. İşlemci tarafında artık öyle uçuk tüketimler kalmadı. Intel bile bu 14. Nesil rezaletinden sonra yeni soketinde tüketimleri aşağıya çekmeye başladı.
Yani 750-850W kaliteli bir PSU fazlasıyla kapsayıcı olacaktır. Tabii ki sistemin hangi ekran kartını barındıracağına göre şekillenir.
ahaha Hocam teşekkür ederim önerin için. Arkadaş kötü niyetli olarak yaklaşmadı biraz konulara çok hakim olmadığım için yardım ettiHocam soruna cevap yazayım. Uygundur. PSU alırken hesap vermene gerek yok.kendim kullanıyorum tavsiyemdir. 
FSP VITA GM1000W ATX3.1 GEN-5 (PCIe5.0) 1000W 80+ Gold 120mm Fan Full Modüler Power Supply
Güç Kaynakları kategorisinde FSP VITA GM1000W ATX3.1 GEN-5 (PCIe5.0) 1000W 80+ Gold 120mm Fan Full Modüler Power Supply ürününü keşfet!www.hawkgaming.com.tr 
Ahaha Hocam teşekkür ederim önerin için. Arkadaş kötü niyetli olarak yaklaşmadı biraz konulara çok hakim olmadığım için yardım etti
Burada yorumum var zaten. Dikkatli bakarsanız görürsünüz.Bu yorumu yazarken 5090 gibi bir kartın 500 küsur güç tükettiğini de yazarsan. Aydınlatıcı olur.