RTX 4070 sisteme kaç W PSU alınmalı?

Peki hocam bahsettiğiniz Ampere ile cratosun karşılaştırması var mıdır sizde veya bana kratosta şu yokken Ampere de bu var özellikler şunlar diyebileceğiniz bir şey var mı benim pek bir bilgim yok araştıracağım.
Ampere-FSP içinize sinmedi hocam herhalde.

Kratos 80+gold Ampere 80+ platinum.
Kratos Atx 3.0 destekli Ampere 3.1 destekli.

FSP içinize sinmemiş sanırım. Atx 3.1 sizin için önemli değil ise Kratos alabilirsiniz o da iyi model.

Ampere-FSP içinize sinmedi hocam herhalde.

Kratos 80+gold Ampere 80+ platinum.
Kratos Atx 3.0 destekli Ampere 3.1 destekli.

FSP içinize sinmemiş sanırım. Atx 3.1 sizin için önemli değil ise Kratos alabilirsiniz o da iyi model.
aslında iki markayı da hiç duymadım forumdan bir arkadaş kratos önerdi ordan duydum sadece ama sizin açıklamanıza göre ampere modeline yöneleceğim gibi.

aslında iki markayı da hiç duymadım forumdan bir arkadaş kratos önerdi ordan duydum sadece ama sizin açıklamanıza göre ampere modeline yöneleceğim gibi.
Ampere Kratos u üreten firmanın üst modeli zaten. Yani kratos istiyorsan Ampere i bayıla bayıla alman lazım bir kere.

Fsp de alternatiftir daha güvenilirdir ben FSP alırdım ama Ampere de çok iyi model alınabilir. Kratos-Ampere-Fsp Vita arasında alınmayacak olan Kratos. 3.1 desteği de yok hem o kadar para vermişken 3.1 i almak lazım

Hocam ben biraz araştırma yaptım internette sanki Ampere hem sessiz hem de kaliteli malzemelerden üretilmiş ve Platinium olduğu için ona yöneleceğim gibi.

Sıvı soğutma iyi bir sorun yok o konuda ama eski model 3. serileri var. Onun yerine iyi bir 280mm soğutma alsan daha iyi kasaya sığma problemi de kalmaz.

Kasa ise kötü öyle bir sistem alıp kasayı Frisby e emanet etmek büyük hata olur.

Hiç yoktan uygun fiyatlı bunu almalı.

Sıvı soğutma iyi bir sorun yok o konuda ama eski model 3. serileri var. Onun yerine iyi bir 280mm soğutma alsan daha iyi kasaya sığma problemi de kalmaz.

Kasa ise kötü öyle bir sistem alıp kasayı Frisby'e emanet etmek büyük hata olur.

Hiç yoktan uygun fiyatlı bunu almalı.

Hocam başlıkta belirtmiştim kasa H7 Flow sıvı soğutucu Arctic Liquid Freezer 3 360mm almayı planlıyorum.

@Promethea

Son düzenleme:
O soğutucu da güzel iyi bir model de 360mm soğutucular kasaya sığma vs konusunda sorun olabiliyor ondan 280 mm önerdim.
redditte bir kullanıcı h7 flow'a lf 360 takmış hocam 1732391421888.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı