RTX 4070 sisteme kasa ve PSU önerisi

Çok güzel soğutuyor ama işte radyatör devasa hocam

Mecvut sisteme yeter. İleride olmadı bir daha alır.
Şuan 750 W 8 yıllık Xigmatek Vector 80+ Silver PSU kullanıyorum. OCCT power testinde vs. herhangi bir sorun yok ama yaklaşık 4-5 yıl boyunca ani elektrik kesintilerinin olduğu bir bölgede yaşadım. Coil Wine vardı bir ara ama geçti sonradan UPS alınca ve düzgün elektrik verince. 850W ileride 5080 - 6080'e yeter mi acaba? Uzun yıllar 1440p'de kalacağım monitörü yeni aldım çünkü Dell G3223D. 4K düşünmediğim için 4090-5090-6090 pek düşünmem ileride de.

Siz 1000w bakın. Corsair rmx ve ya fsp markaları güzel. Ben de rmx 1000w shift mevcut.

Evet atx 3.0 geçen yıl çıktı zaten. Yalnız shift olarak geçiyor modeli. Bağlantılar yan tarafta arkada değil. Attığınız fsp psu'da çok kaliteli.

Evet atx 3.0 geçen yıl çıktı zaten. Yalnız shift olarak geçiyor modeli. Bağlantılar yan tarafta arkada değil. Attığınız fsp psu'da çok kaliteli.
Hocam sistemimi beğeniyorum sadece bir kaç konuda pişmanlığım var; bunlar beyaz kasa almamak ve kaliteli fan olmasına rağmen BeQuiet Pure Wings 2 120mm var 5 adet. Çok iş görüyor ama keşke ARGB alsaydım dedim. Şimdi fanlar da eskimediği için sanırım ikinci elde satıp güzel bir görsele sahip kasa dizeceğim. Sıvı soğutma da öldükten sonra muhakkak ARGB sıvı soğutma alacağım.

Bütçe nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…