RTX 4070 Super alınır mı?

FS.

FSR 4 gayet iddialı, bir tek MFG yok. Tabii şu an 9070XT'nin piyasası biraz bozuk.

FSR 4 ne kadar iddialı olsa da DLSS4'ü geçemedi bu da sonucu değiştirmez.

FS.

FSR 4 ne kadar iddialı olsa da DLSS4'ü geçemedi bu da sonucu değiştirmez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence yanılıyorsunuz, videoda dlss4 ile kıyasladığı yerde dlss'de titreme yaşanırken fsr'da böyle bir sorun ya çok az, ya yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bence yanılıyorsunuz, videoda DLSS4 ile kıyasladığı yerde DLSS'de titreme yaşanırken FSR'da böyle bir sorun ya çok az, ya yok.

dedıklerınız dogru ama hocam 9070'ı şu an gozumde dusuren tek olay fıyatı eger bu vıdeoda anlatıldıgı gıbı fıyat duser ıse alınabılır baska turlu 4 k fazla vererek 5070 Ti daha mantıklı.

dedıklerınız dogru ama hocam 9070'ı şu an gozumde dusuren tek olay fıyatı eger bu vıdeoda anlatıldıgı gıbı fıyat duser ıse alınabılır baska turlu 4 k fazla vererek 5070 Ti daha mantıklı.

evet 9070xt'nin piyasası şuan kötü, benim de tercihim 5070ti olurdu. Ben arkadaşın yazılım sorusuna cevap vermek istedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı