RTX 4070 Super ekran kartı %0 kullanılıyor

Bütçen ne kadar tavsiyem AM5'e yönelmen olur 7500F al besler gayet de güzel işlemci hem de AM5 almış olursun belki ileride 7800x3D alırsın 7500F satıp piyasası var çünkü ama AM4 alırsan zarardan başka bir şey değil işlemci güzel ama ileriye yönelik olmaz yani bütçe belirt yardımcı olalım 5600X bunu da satarsın anakartını RAM'ini satarsın bütçe yükselir uğraştıtır ama yepyeni setup olur bir nevi siz bilirisiniz düşünürseniz yeni konu açabilirsiniz.

@TYG16 Zaten setup sıfır her şeyi yeni topladım 1 hafta oldu olmadı ben önceden 5600X almıştım benim niyetim ekran kartı olarak 4060 vardı sonradan para elime geçti direkt 4070 Super aldım yani ankarat RAM'ler her şey sıfır.

Usta anladım ama yeni nesil olmuş olur o işlemciye opara verilmez 5800x3D
Bu değil mi almayı düşündüğün

Hocam monitörü 2K yap 2K da oynarsın o zaman ya da iade şansın varsa iade et RAM anakart ve işlemciyi

@TYG16 evet bu ama şu anlık parçaları satmayla uğraşamak istemiyorum o yüzden direkt AM4 arıyorum.

Yani en kötü yapmanız gereken odu monitörü satın ya da değerlendirin neyse artık 2K monitör alın

@TYG16 evet bu ama şu anlık parçaları satmayla uğraşamak istemiyorum o yüzden direkt AM4 arıyorum.

Siz bilirsiniz

Yani en kötü yapmanız gereken odu monitörü satın ya da değerlendirin neyse artık 2K monitör alın.

Siz bilirsiniz.
@TYG16
Zaten işlemici aldıktan sonra direkt monitör değiştirecem bu PC beni kaç yıl götürür.

11k falan tutyor

Bakın hocam benim demek istediğim siz o işlemci fiyatına AM5 sistem dizebiliyosunuz bilgilendirmek için son defa yazıyorum daha sonra eski bileşenleri satıp güzel bir monitör alabilirsiniz veya 7800x3D siz bilirsiniz 5 yıl götürür rahat iyi günler

@TYG16 zaten bu sistemi beni bir 2 3 yıl iadare etsin diye aldım ekran kartı 5000 serisini bekliyorum o çıkana kadar almayı düşünüyorum yani mesela anakartın kaliteli olmasını istiyorum RAM'ler falan filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…