O işlemci de çok rahat besler kanka. R7 5800x3D gerçekten önerimdir. İyi bir işlemci.
@AstraFW o zaman bunu alacağım.
O işlemci de çok rahat besler kanka. R7 5800x3D gerçekten önerimdir. İyi bir işlemci.
Bütçen ne kadar tavsiyem AM5'e yönelmen olur 7500F al besler gayet de güzel işlemci hem de AM5 almış olursun belki ileride 7800x3D alırsın 7500F satıp piyasası var çünkü ama AM4 alırsan zarardan başka bir şey değil işlemci güzel ama ileriye yönelik olmaz yani bütçe belirt yardımcı olalım 5600X bunu da satarsın anakartını RAM'ini satarsın bütçe yükselir uğraştıtır ama yepyeni setup olur bir nevi siz bilirisiniz düşünürseniz yeni konu açabilirsiniz.
@TYG16 Zaten setup sıfır her şeyi yeni topladım 1 hafta oldu olmadı ben önceden 5600X almıştım benim niyetim ekran kartı olarak 4060 vardı sonradan para elime geçti direkt 4070 Super aldım yani ankarat RAM'ler her şey sıfır.
Usta anladım ama yeni nesil olmuş olur o işlemciye opara verilmez 5800x3D.
Bu değil mi almayı düşündüğün.![]()
AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 11.449,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@TYG16Yani en kötü yapmanız gereken odu monitörü satın ya da değerlendirin neyse artık 2K monitör alın.
Siz bilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.