RTX 4070 Super GoW oynanırken 83 derece oldu

Aynı şekilde bende de goatv4 var az önce OCCT Power testi yaptım ekran kartı %100 kullanım 220W sabit çekerken 12 dakikada 81.4 derece maksimum gördü. Problemin sorununu anlamadım. 81.4'ü gördüğümde %78 hızda çalışıyordu ekran kartı fanları.

Hocam %78 olması imkansız ilk fırsatta Vatan Bilgisayar'a götür bende maksimum fan hızı %53 hızını geçmedi. FurMark testi yaptım 72 dereceyle bitti FPS değerlerin ne durumda internetteki değerleri veriyor mu?

Hocam %78 olması imkansız ilk fırsatta Vatan Bilgisayar'a götür bende maksimum fan hızı %53 hızını geçmedi. FurMark testi yaptım 72 dereceyle bitti FPS değerlerin ne durumda internetteki değerleri veriyor mu?

FPS'te hiçbir sorun yok sadece sıcaklık değerlerinde anormallik var.

FurMark

FurMark Testini şu anda yaptım 78 Dereceyle bitirdi.

83 derece yüksek bir değer ama NVIDIA'nın sayfasında yazılana göre 90 derece sıcaklığa kadar dayanıklı RTX 4070 Super. Yani kartına bir zarar gelmez.

Screenshot_1.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı