RTX 4070 Super, i5 14400F sistemde FPS çok dalgalanıyor

Kuzey212

Picopat
Daha fazla  
RTX 4070 Super DDR4 3866MHz RAM 280Hz monıtor oyun ıcındce FPS cok dalgalanıyor 280 tam duramıyor. Tam 280 FPS veremıyor bu da akıcılıgı etkılıyor diye dusunuyorum. CS'nın saçma optımızasyon sorunları yuzunden de oluyor bu da bir etki arkadaşlar. Bır uygulama bır ayar yapmam gerken bir şey var mıdır? Test yapmamı falan ıstersenız yapabılırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ıste dedim ya tam 280 veremıyor bu da oyunda kasıyor gıbı hıssettırıyor yani tam performansınımı veremıyor bılemıyorum

Tam 280 veremiyordan kastığınız 280'nin aşağısına düşüyor yani. O zaman unlostun oyun içi ayar videosunu izleyin. Driverlar ve güncellemelerin tam yapılmış mı ona bakın.

Unlostun oyun içi ayar videosu hangısı birkaç tane var

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyada bakabilirsiniz fakat bazı şeyler sizin sistem için gereksiz olur. Çoğu ayarı yapmanızı öneririm hem kullanım keyfini artırır, hem performansı arttırır hem de genel kirliliği azalmış olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoyada bakabilirsiniz fakat bazı şeyler sizin sistem için gereksiz olur. Çoğu ayarı yapmanızı öneririm hem kullanım keyfini artırır, hem performansı arttırır hem de genel kirliliği azalmış olur.

yaw o kadar sıstem aldık gene unlost fps arttırma yapıyoruz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı