RTX 4070 Super için Galax markaya geçmeye değer mi?

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Aynı modele bir şans daha vereceğim. Yine çok fazla cw olursa o zaman başka model bakarım belki.

ASUS sanki müşteriye tapıyor. ASUS'un da ilgilenmediği bir sürü durum var son zamanlarda. Bozuldu diyorsun da sanki oyuncak arabadan bahsediyoruz.

Ti diye okumuşum, kusura bakmayın.

4070 Super'den 4070 Ti'ya geçmek dünyanın en gereksiz masrafı olurdu zaten, aralarında neredeyse performans farkı bile yok.

INNO3D RTX4070 Super 3X OC modelini kullanıyorum ne çok ses yapıyor ne de ısınıyor ama sizin için en önemlisi o 4500 TL'yi kaliteli bir kulaklık almak.

ASUS sanki müşteriye tapıyor. ASUS'un da ilgilenmediği bir sürü durum var son zamanlarda. Bozuldu diyorsun da sanki oyuncak arabadan bahsediyoruz.

Daha ASUS servis deneyimi yaşamamışsın, Allah yaşatmasın. Pandemide/minning zamanında milletin kartlarına çöktüklerini bilirim.

Benim kullandığım, giriş seviyesi ucuz bir model diye coil whine olma olasılığının fazla olabileceğini düşünmüştüm ama yanılıyorum sanırım.
Asus Dual RX6600XT kullanıyorum, asus kalitesinde bile coil whine ortaya çıkıyor çok kafaya takmamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…