RTX 4070 Super için Galax markaya geçmeye değer mi?

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Aynı modele bir şans daha vereceğim. Yine çok fazla cw olursa o zaman başka model bakarım belki.

Hocam Galax Zotac falan bu markalara fazla yaklaşmamanızı öneririm arkadaş çok çekti bozuldu sevrise gönderdi musteriye ilgi alaka yok en garantisi ASUS Gigabyte falan. (aktif asus rtx 3060 12 gb kullanıyorum)1 yıldır hiçbir sorun yok
ASUS sanki müşteriye tapıyor. ASUS'un da ilgilenmediği bir sürü durum var son zamanlarda. Bozuldu diyorsun da sanki oyuncak arabadan bahsediyoruz.

Ti diye okumuşum, kusura bakmayın.

4070 Super'den 4070 Ti'ya geçmek dünyanın en gereksiz masrafı olurdu zaten, aralarında neredeyse performans farkı bile yok.

Merhaba, vatandan aldığım yeni sistemimde yukarıdaki ekran kartı takılıydı. Fakat özellikle geceleri çok belirgin olan coil whine sesi beni rahatsız ettiği için bugün ekran kartını yenisiyle değiştirmek için geri verdim. Sizce direkt yenisiyle değiştirmem mantıklı mı, yoksa iade alıp üstüne de 4.500 TL koyup aşağıdaki modeli mi almalıyım?

INNO3D RTX4070 Super 3X OC modelini kullanıyorum ne çok ses yapıyor ne de ısınıyor ama sizin için en önemlisi o 4500 TL'yi kaliteli bir kulaklık almak.

Benim kullandığım, giriş seviyesi ucuz bir model diye coil whine olma olasılığının fazla olabileceğini düşünmüştüm ama yanılıyorum sanırım.
Asus Dual RX6600XT kullanıyorum, asus kalitesinde bile coil whine ortaya çıkıyor çok kafaya takmamak gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı