RTX 4070 Super için işlemci önerisi

Anakart, işlemci ve RAM dahil 25bin

Anakart, işlemci ve RAM dahil 25bin

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. 7800x3d almam durumunda 5700x ile büyük fark olur mu 1440p'de?

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. 7800x3D almam durumunda 5700X ile büyük fark olur mu 1440P'de?

Fazlasiyla fark olur. En az 100FPS fazladan alacaginizin garantisini verebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Overclock lu 5700X bile aşırı fark yiyor.

Fazlasiyla fark olur. En az 100FPS fazladan alacaginizin garantisini verebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Overclock lu 5700X bile aşırı fark yiyor.

Ben de şimdi bu videoyu izliyordum da 1080'de test yapmış nedense.

Ben de şunu bırakayım. Fark zaten bariz.

Ben de şimdi bu videoyu izliyordum da hangi çözünürlükte test ettiğini hiçbir yere yazmamış herif. Ya da ben göremedim.

Ben de şunu bırakayım. Fark zaten bariz.

Sol ustte yaziyor cozunurluk hocam.

Aslında benim sorum şu, 5700x 1440p çözünürlükte ekran kartımı maksimum besliyor mudur? Ekran kartı maksimum gücünde çalışıyorsa 7800x3d ile pek fark çıkmayabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı