Bende de INNO3D var, hatta birebir aynısı fakat 3 fanlısı. Attığım kablo uyar, tekli olan kısım karta takılacak diğer taraflar PSU'dan gelene.
Hocam bu kısımlara girecek kablo uzantısı sizin attığınız linkteki kabloda yok.
Bende de INNO3D var, hatta birebir aynısı fakat 3 fanlısı. Attığım kablo uyar, tekli olan kısım karta takılacak diğer taraflar PSU'dan gelene.
Ha onu mu diyorsun? O pin değil, bu kolayca çıkarmanı sağlayacak mandal var ya o kısma denk geliyor tam.Hocam bu kısımlara girecek kablo uzantısı sizin attığınız linkteki kabloda yok.
Olmaz takamazsın. Sen attığın Thermaltake'i al en iyisi bazı modellerde orada gerçekten pin var gibi. Attığın Vatanbilgisayar linkli olan risksiz çözüm.Hocam öyleyse benim PSU'daki 6+2'li kabloların 6'lı kısımlarını taksam olmaz mı?
2'li kısımlar boş kalırsa sorun olur mu?
Olmaz takamazsın. Sen attığın Thermaltake'i al en iyisi bazı modellerde orada gerçekten pin var gibi. Attığın Vatan Bilgisayar linkli olan risksiz çözüm.
Evet senin alacağın dişi olması lazım.Hocam alacaktım da sadece Thermaltake PSU ile çalışıyormuş. Kabloyu tek satan yer de burası ve başka yok.
Bi kablo için PSU almanı önermiyorum, ayrıca yetkin olduğum bir alan değil. Satın aldığınız kişiye mesaj attınız mı? Dönüştürücü nerede diye, sonuçta onu size vermeliydi veya söylemeliydi kutu içeriğidir sonuçta.Hocam kablo bulamazsam mecbur PSU değiştireceğim.
Thermaltake PSU bilginiz varsa önerebilir misiniz?
THERMALTAKE TR2 ST APFC 12cm 80 PLUS 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE TR2 ST APFC 12cm 80 PLUS 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bunu buldum bu yeterli olur mu acaba?
AMD 5 7600 ve 4070 Super için.
Bir kablo için PSU almanı önermiyorum, ayrıca yetkin olduğum bir alan değil. Satın aldığınız kişiye mesaj attınız mı? Dönüştürücü nerede diye, sonuçta onu size vermeliydi veya söylemeliydi kutu içeriğidir sonuçta.
Yurtdışından getirtebilirsin ama gerek yok bence.Evet haklısınız hocam. Ben de kabloyu hiç bulamazsak diye alternatif olsun diye düşünmüştüm. Satıcı ile görüşeceğim. Teşekkürler hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.