RTX 4070 Super mi RX 7900XT mi?

BroChef

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Ryzen 5 7600X, B650 Pro, 750W PSU, 32 GB DDR5 RAM sistemim var. Ekran kartım 2080 Super ve güncellemek istiyorum. Darboğaz testi, satıcı, üretici marka vs gibi takıntıların sonucunda bu 2 kart arasında kararsız kaldım. Sadece oyun ve genel amaçlı kullanım için. Ray Tracing, DLSS gibi takıntılarım yok. Hiçbir oyunda bu gibi ayarları aktif etmiyorum özellikle. Aslında Gigabyte 7900 GRE modelini çok istedim fakat sıfırını bulamadım bir türlü. Bir tarafta 12 GB VRAM diğer tarafta 20GB VRAM. Link ekleyeceğim. Sizce hangi kartı tercih etmeliyim? Üretici firma, serileri vs çok hakim değilim. Önerilere açığım. Kullandığım monitörde 2K ve AMD FreeSync destekli. (fark eder mi bilmem

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de her parca sade, simsiyah kasa Farkli bir seviyeye tasiyacagi kesin, 4070 ti super alsan da pisman olmazsin ama ben onemsemedigim ozellikler icin 5k daha fazla vermek istemedim gecen sene.
Şu an için satıcı ve üretici takıntısı yoksa en uygunu ile arasında 7-8 k fark var. Çok sağolun hocam bilgiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…