RTX 4070 Super nereden alınır?

Bütçe
40

alimertuluc

Centipat
Daha fazla  
Bu yaz 4070 Super alacağım ama bazı yerlerden baktığımda 45-50k, epey'den falan baktığımda 30-35k'ya falan var. Hangisini almalıyım? MSI ASUS gibi marka olacak, link atarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yaz 4070 Super alacağım ama bazı yerlerden baktığımda 45-50k, epey'den falan baktığımda 30-35k'ya falan var. Hangisini almalıyım? MSI ASUS gibi marka olacak, link atarsanız sevinirim.
Aynı fiyata RX 9070XT veya RTX 5070 oluyor, artık alınmaz o kart oyüzden. Tabi stok durumu nasıl bilmiyorum dediğim kartların.

Evet aklımda 5070 de var tabii yani asıl sorum nereden almalıyım bazı siteler çok pahalı bazıları da 35 k falan güvenilir mi?
Ucuz gördüğünüz ilanlardaki satıcıları internette araştırırsanız elemeniz kolay olur. Mesela Hepsiburada üzerinde eğer satıcı "Hepsiburada" ise güvenilir olur veya N11'de Gamegaraj satıyorsa, Itopya, Sinerji gibi firmalarda uzun zamandır bu işi yapıyor.
Bazende hiç duymadığınız saçma isimli satıcılar oluyor, onlarında diğer ilanlarına bakabilirsiniz ve internetteki yorumlarına. İllaki alan insanlar vardır ve yorum yapmışlardır ama hiçbir yorum, alan yoksa uzuk durun.

Burada mesela Gamegaraj satmakta: (örnek diye attım.)

Bu da Gamegaraj satıcısı:

Daha iyi modeller olabilir veya indirimle satan başka yerler, onlara bakmak lazım.

Daha iyi model, daha iyi soğutma oluyor.

Birde RX 9700XT'e bakın derim, 5070Ti gücünde.

Ucuz gördüğünüz ilanlardaki satıcıları internette araştırırsanız elemeniz kolay olur. Mesela Hepsiburada üzerinde eğer satıcı "Hepsiburada" ise güvenilir olur veya N11'de GameGaraj satıyorsa, İtopya, Sinerji gibi firmalarda uzun zamandır bu işi yapıyor.
Bazen de hiç duymadığınız saçma isimli satıcılar oluyor, onların da diğer ilanlarına bakabilirsiniz ve internetteki yorumlarına. İllaki alan insanlar vardır ve yorum yapmışlardır ama hiçbir yorum, alan yoksa uzuk durun.

Burada mesela GameGaraj satmakta: (örnek diye attım.)

Bu da GameGaraj satıcısı:

Daha iyi modeller olabilir veya indirimle satan başka yerler, onlara bakmak lazım.

Daha iyi model, daha iyi soğutma oluyor.

Bir de RX 9700XT'e bakın derim, 5070 Ti gücünde.

Teşekkür ederim aklımda AMD yoktu şimdi bir araştırayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı