RTX 4070 SUPER sistem alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Halihazırda elimde birçok parça var. Yaza da DDR5 geçeceğim, şu anlık almam gerekenleri ekledim. Kasa konusunda iki kasadan hangisi daha mantıklı acaba?

Screenshot_20250321_092146.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı piyasanın en uygunuymuş

Halihazırda elimde birçok parça var. Yaza da DDR5 geçeceğim, şu anlık almam gerekenleri ekledim. Kasa konusunda iki kasadan hangisi daha mantıklı acaba?

Eki Görüntüle 2450459

Ve BitFenix alma kesinlikle XPG Senin için yeterli olacaktır ama bütçen varsa kasa için 1K daha bütçe koysan

Ve BitFenix alma kesinlikle XPG senin için yeterli olacaktır ama bütçen varsa kasa için 1K daha bütçe koysan.

BitFenix iyi markadır zaten 750W bu sisteme fazla ileride yükseltme yaparsa bilemem.

BitFenix iyi markadır zaten 750W bu sisteme fazla ileride yükseltme yaparsa bilemem.

BitFenix aldım bilmeden PSU arızalandı sen bilirsin Game Booster BitFenix gibi markalar kalitesi oluyor içinde 4070 Super bulunacak bir kasada niye nispeten daha kötü PSU kullanılsın hem PSU sistemin babasıır

Ayrıca ikisinin de aynı fiyat olduğunu göz önüne alırsak BitFenix alınmaz!

BitFenix aldım bilmeden PSU arızalandı sen bilirsin game booster BitFenix gibi markalar kalitesi oluyor içinde 4070 Super bulunacak bir kasada niye nispeten daha kötü PSU kullanılsın hem PSU sistemin babasıır.

PSU sistemin babasıdır zaten ona bir şey demedim. BitFenix iyi markadır. Game booster Rampage tarzı markalar gibi kalitesiz değil.

Ayrıca ikisinin de aynı fiyat olduğunu göz önüne alırsak BitFenix alınmaz!

Vento varken bende BitFenix almam ama BitFenix kötü bir marka değil ve zaten sistemde 2 tane PSU var.

Eki Görüntüle 2450459

PSU sistemin babasıdır zaten ona bir şey demedim. BitFenix iyi markadır. Game booster Rampage tarzı markalar gibi kalitesiz değil.

Vento varken bende BitFenix almam ama BitFenix kötü bir marka değil ve zaten sistemde 2 tane PSU var.

Maalesef kalitesiz kullandığımdan biliyorum ve yakında TUF PSU alacağım
Sistemde 2 adet PSU mu var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı