Halihazırda elimde birçok parça var. Yaza da DDR5 geçeceğim, şu anlık almam gerekenleri ekledim. Kasa konusunda iki kasadan hangisi daha mantıklı acaba?
Eki Görüntüle 2450459
Halihazırda elimde birçok parça var. Yaza da DDR5 geçeceğim, şu anlık almam gerekenleri ekledim. Kasa konusunda iki kasadan hangisi daha mantıklı acaba?
Eki Görüntüle 2450459
Ve BitFenix alma kesinlikle XPG senin için yeterli olacaktır ama bütçen varsa kasa için 1K daha bütçe koysan.
![]()
Xigmatek 750 W Vanguard Vector Fanlı Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xigmatek 750 W Vanguard Vector Fanlı Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Xigmatek 750 W Vanguard Vector Fanlı Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.593,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
BitFenix iyi markadır zaten 750W bu sisteme fazla ileride yükseltme yaparsa bilemem.
VENTO VG3400S 650W 80+ TEMPERLİ CAM RGB ATX BİLGİSAYAR KASASI
VG3400S-650W - VENTO VG3400S 650W 80+ TEMPERLİ CAM RGB ATX BİLGİSAYAR KASASIpckolik.com.tr
BitFenix iyi markadır zaten 750W bu sisteme fazla ileride yükseltme yaparsa bilemem.
VENTO VG3400S 650W 80+ TEMPERLİ CAM RGB ATX BİLGİSAYAR KASASI
VG3400S-650W - VENTO VG3400S 650W 80+ TEMPERLİ CAM RGB ATX BİLGİSAYAR KASASIpckolik.com.tr
BitFenix aldım bilmeden PSU arızalandı sen bilirsin game booster BitFenix gibi markalar kalitesi oluyor içinde 4070 Super bulunacak bir kasada niye nispeten daha kötü PSU kullanılsın hem PSU sistemin babasıır.
Ayrıca ikisinin de aynı fiyat olduğunu göz önüne alırsak BitFenix alınmaz!
Eki Görüntüle 2450459
PSU sistemin babasıdır zaten ona bir şey demedim. BitFenix iyi markadır. Game booster Rampage tarzı markalar gibi kalitesiz değil.
Vento varken bende BitFenix almam ama BitFenix kötü bir marka değil ve zaten sistemde 2 tane PSU var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.