RTX 4070 SUPER sistem alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
9070 gercekten daha iyi 4070 ten ama bence 4070 Super tekler tek neden NVIDIA'nın tam paket olması DLSS vs. vs. AMD ve Intel kullandım yeni 3070'e geçiş yaptım RX7600'den 3070'e geçince The Witcher olsun The Last of Us olsun çok fark edilecek şekilde grafikler göze güzel görünür oldu bir kalitedir NVIDIA.

Intel Arc 750 kullandım FPS olarak 3060'dan daha iyi şu an 2hatta 2. ekran kartı olarak takılı anakarta her neyse ama grafik olusturma kalitesi cok onemli zaten bu yüzden ekran kartında 3 kol hatta 2 kol var.

@efebatiin senin ile başka bir konuda da tartışmıştık herkesin kendi fikirleri saygı duymak lazım.

Sorun baska bir şey olabilir mi acaba cunku daha once böyle bir şey duymadım eski kartım RX 6600'du ve böyle bir sorunum yoktu. Ama olabilir fikrin için sağol hocam 9070 de karar kıldım

9070 gercekten daha iyi 4070 ten ama bence 4070 Super tekler tek neden NVIDIA'nın tam paket olması DLSS vs. vs. AMD ve Intel kullandım yeni 3070'e geçiş yaptım RX7600'den 3070'e geçince The Witcher olsun The Last of Us olsun çok fark edilecek şekilde grafikler göze güzel görünür oldu bir kalitedir NVIDIA

Intel Arc 750 kullandım FPS olarak 3060'dan daha iyi şu an 2hatta 2. ekran kartı olarak takılı anakarta her neyse Ama Grafik olusturma kalitesi cok onemli zaten bu yüzden ekran kartında 3 kol hatta 2 kol var

@efebatiin senin ile başka bir konuda da tartışmıştık herkesin kendi fikirleri saygı duymak lazım

@efebatiin la bende tartıştım insanlarla anlaşamayan bir arkadaş. Büyük ihtimalle bu mesajımıda raporlayacak

Hocam konuya dikkat etmedin galiba modlar basligi degismis zaten işlemci anakart olarak kaliteli parçalar alacağım yaza elimdeki parçalarla kullanacağım simdilik 9070 2TB SSD ve yeni kasa PSU alacağım.

Sorun baska bir şey olabilir mi acaba cunku daha once böyle bir şey duymadım eski kartım RX 6600'du ve böyle bir sorunum yoktu. Ama olabilir fikrin için sağ ol hocam 9070 de karar kıldım.

RX 500 ve 5000 serilerinde yaşanan driver sorunları vardı hocam 6000 serisinde de görünüyordu ama çok değil. 7000 serisin de bu sorun yok denecek kadar azaldı için rahat olabilir. Bu bütçede alınabilecek en iyi kartlardan biridir 9070 tabii bütçen çıkıyorsa 9070XT daha iyi olur.

Attığın sisteme bakarsam neden tartıştığımı çok iyi anlayabiliyorum ve arkadaş sistem istememiş.

RX 500 ve 5000 serilerinde yaşanan driver sorunları vardı hocam 6000 serisinde de görünüyordu ama çok değil. 7000 serisin de bu sorun yok denecek kadar azaldı için rahat olabilir. Bu bütçede alınabilecek en iyi kartlardan biridir 9070 tabii bütçen çıkıyorsa 9070XT daha iyi olur.

Attığın sisteme bakarsam neden tartıştığımı çok iyi anlayabiliyorum ve arkadaş sistem istememiş.

Diyorum ya hocam 10-15 FPS için 2 TB SSD'den vazgeçmek istemiyorum zaten 9070 çok çok yeter bana.

40kya 4070 Super kasa ve SSD alacağına 10k daha verip direk DDR5 setupunu alsın?

Arkadaşı AMD'ye ikna etmişsin bile çoktan fanboy seni.

Şu an 10 k daha para yok zaten olay o hazır sistem istemiyorum kendim istedigim parçalarla sağlam sistem dizmek istiyorum hocam yaza sağlam işlemci sağlam anakart 32 GB RAM sistem tamamlanmis olacak hem de istedigim parçalarla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İş ve 5090 hariç kesimlilikle her bütçeye AMD şu an rakipsiz. nVidia fanboyuyum.

Ya biliyorum da bende 13400F var 1700 ölü söketse 12. nesilde dahil olmak üzere tüm nesiller ölü söketmi oluyor yani hazır sistemlerde dahil koyabileceğimiz tüm Intel işlemciler enteresan 1 yaşıma daha girdim.

Intel işlemcilerin sorunu da bu zaten çoğunun ölü soket olması o yüzden herkes ileriye dönüklük açısından AMD işlemci seçiyorlar. Keşke bende zamanında AMD işlemci seçseydim :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı