mcognydn1414
Picopat
Daha fazla
kral dediğin hepsini yaptım sadece oyun olarak cod warzoneda deniyorum . 15 dakika boyunca gpu kullanımına baktım %40ı geçmıyor . fpsimde 40 50 civarı . boyle bir sistemin bu fpsi alması neden olur 2 gundur ugrasıyorum hıcbir sonuca varamadımDostum bios ayarlarını sıfırla, amd expo ayarını aç. Turbo game modu ve pbo ayarını kapat. Ekran kartına da kasanın camını açıp hangi switch olduğuna bakabilirsin. Sonra bilgisayarı aç, denetim masası güç seçeneklerinden nihai performansa al. Mümkünse w11 24h2 sürümünü kullan. Sonra Nvidia denetim masasına gir herhangi bir 3d ayarı yapma, tamamen hepsini varsayılan yap. Sadece 3d ayarlarından dsr çarpanlarını aç ve 4 k ve 5 k yı seç oradan uygula de. Eğer monitörün 1080p ise 2kyı da seç ve uygula. Sonra rdr2 tarzı açık dünya aaa oyunlarına gir ve ayarları ultraya al çözünürlükler de dene. Unutma oyunlarda tam ekran yapmazsan, tam ekran penecereli ya da penceresiz farketmez, dsr sanal çözünürlükleri göremezsin. Tam ekran da dene çözünürlükleri. Baktın yine olmadı, ddu ile komple kaldır ekran kartını, nvidia sitesinden eski sürümleri dene ya da sana bir örnek stüdyo sürücüsü dene. Rtx 3060 ti kullanırken oyunlarda stüdyo sürücüsü ile daha yüksek fps aldığımı biliyorum. Yani denemen lazım bazı şeyleri kendince. Hadi işin rast gelsin![]()
darboğaz yapıyor olabilir mi ?Dostum bios ayarlarını sıfırla, amd expo ayarını aç. Turbo game modu ve pbo ayarını kapat. Ekran kartına da kasanın camını açıp hangi switch olduğuna bakabilirsin. Sonra bilgisayarı aç, denetim masası güç seçeneklerinden nihai performansa al. Mümkünse w11 24h2 sürümünü kullan. Sonra Nvidia denetim masasına gir herhangi bir 3d ayarı yapma, tamamen hepsini varsayılan yap. Sadece 3d ayarlarından dsr çarpanlarını aç ve 4 k ve 5 k yı seç oradan uygula de. Eğer monitörün 1080p ise 2kyı da seç ve uygula. Sonra rdr2 tarzı açık dünya aaa oyunlarına gir ve ayarları ultraya al çözünürlükler de dene. Unutma oyunlarda tam ekran yapmazsan, tam ekran penecereli ya da penceresiz farketmez, dsr sanal çözünürlükleri göremezsin. Tam ekran da dene çözünürlükleri. Baktın yine olmadı, ddu ile komple kaldır ekran kartını, nvidia sitesinden eski sürümleri dene ya da sana bir örnek stüdyo sürücüsü dene. Rtx 3060 ti kullanırken oyunlarda stüdyo sürücüsü ile daha yüksek fps aldığımı biliyorum. Yani denemen lazım bazı şeyleri kendince. Hadi işin rast gelsin![]()
Son düzenleme: