KHADHRAL Megapat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 342 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #21 Gerçekten sorunun sebebini anlayamıyorum. Benden daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler belki. Hatta şöyle yapalım, belki yardımları dokunabilir: @Einstein @claus
Gerçekten sorunun sebebini anlayamıyorum. Benden daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler belki. Hatta şöyle yapalım, belki yardımları dokunabilir: @Einstein @claus
M mcognydn1414 Picopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #22 KHADHRAL dedi: Gerçekten sorunun sebebini anlayamıyorum. Benden daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler belki. Hatta şöyle yapalım, belki yardımları dokunabilir: @Einstein @claus Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim sorunum devam ediyor olsa bile gerçekten uğraştınız . çok sağolun ilginiz için
KHADHRAL dedi: Gerçekten sorunun sebebini anlayamıyorum. Benden daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler belki. Hatta şöyle yapalım, belki yardımları dokunabilir: @Einstein @claus Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim sorunum devam ediyor olsa bile gerçekten uğraştınız . çok sağolun ilginiz için
G Geblooo Kilopat Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 19 Çözümler 1 19 Şubat 2025 #23 Çözüm var mı aynı sorun mevcut