Merhaba, öncelikle ben 850 watt yeterli olur diye düşünüyorum ama bir taraftan da yetmezse üzülürüm iade etmek zorunda kalırım kötü bir şey alırsam. Aklımda herhangi bir marka belirlemedim. Corsair iyi hatırlıyorum onun dışında şu anlık güç kaynağı piyasasına hakim değilim, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aerocool KCAS PLUS 800W 80Plus Bronze Sertifikalı 66A Single Rail Güç Kaynağı 80Plus Bronze Sertifikalı KCAS PLUS 800W Kasanızın Yeni Güç Noktası Olacak! Güç ve Verimlilikte KCAS PLUS 800 ile Performansınızı Artırın Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan Aerocool; 800W'lık gerçek gücü ve...
@Marix daha bilindik ve güvenilir marka önerisi yaparsanız iyi olur onlara bütçe ayırabilirim çünkü zamanında coguar önerildi geçen sene güç kaynağı kısa devre yapmasından X570 anakarttımı kaybettim.
@Marix daha bilindik ve güvenilir marka önerisi yaparsanız iyi olur onlara bütçe ayırabilirim çünkü zamanında coguar önerildi geçen sene güç kaynağı kısa devre yapmasından X570 anakarttımı kaybettim.
@belirsizz hocam yeni serisimi bilmem ama bence bulaşmayın ben en iyi anakarttım kaybettim sizin başınıza gelmesini istemem bütçeniz varsa Thermaltake Corsair veya MSI bakabilirsiniz.
Merhaba, öncelikle ben 850 watt yeterli olur diye düşünüyorum ama bir taraftan da yetmezse üzülürüm iade etmek zorunda kalırım kötü bir şey alırsam. Aklımda herhangi bir marka belirlemedim. Corsair iyi hatırlıyorum onun dışında şu anlık güç kaynağı piyasasına hakim değilim, tavsiyelerinizi bekliyorum.
En ucuz XPG Core Reactor 850G-BKCEU 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Core Reactor 850G-BKCEU 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!