A Aplausiao Yoctopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #1 RAM 6000 Mhz CL36 SSD veya HDD modeli Kingston 1 TB NV3 Ekran kartı Inno3D 4070 Super Anakart Biostar b650 mp-e pro İşlemci Ryzen 5 7500F Arkadaşlar yeni bir sistem topladım. Windows'u kurup driverları kurdum Windows güncellemesini yaptım. Ancak masaüstünde bile kasıyor bilgisayar. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
Arkadaşlar yeni bir sistem topladım. Windows'u kurup driverları kurdum Windows güncellemesini yaptım. Ancak masaüstünde bile kasıyor bilgisayar. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.991 Makaleler 60 Çözümler 840 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #11 Anakartı iade et ve MSI yada Asus sistemine uyan bir anakart al. Artı 0 Eksi
KS KS A Aplausiao Yoctopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #12 claus dedi: Anakartı iade et ve MSI yada Asus sistemine uyan bir anakart al. Genişletmek için tıkla... Sorunun anakartta olduğunu mu düşünüyorsuuz hocam? Artı 0 Eksi
claus dedi: Anakartı iade et ve MSI yada Asus sistemine uyan bir anakart al. Genişletmek için tıkla... Sorunun anakartta olduğunu mu düşünüyorsuuz hocam?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.991 Makaleler 60 Çözümler 840 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #13 Aplausiao dedi: Sorunun anakartta olduğunu mu düşünüyorsuuz hocam? Genişletmek için tıkla... Dİrekt öyle diyemem ama model anakartı önermiyorum sorun olabilir. Dediğim modellerden birisini al ilk iş kafamız rahat olsun. Artı 0 Eksi
Aplausiao dedi: Sorunun anakartta olduğunu mu düşünüyorsuuz hocam? Genişletmek için tıkla... Dİrekt öyle diyemem ama model anakartı önermiyorum sorun olabilir. Dediğim modellerden birisini al ilk iş kafamız rahat olsun.
KS KS A Aplausiao Yoctopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #14 claus dedi: Dİrekt öyle diyemem ama model anakartı önermiyorum sorun olabilir. Dediğim modellerden birisini al ilk iş kafamız rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Sistem olarak aldığım için tek parçayı iade edebileceğimden emin değilim hocam yine de bir konuşurum. Artı 0 Eksi
claus dedi: Dİrekt öyle diyemem ama model anakartı önermiyorum sorun olabilir. Dediğim modellerden birisini al ilk iş kafamız rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Sistem olarak aldığım için tek parçayı iade edebileceğimden emin değilim hocam yine de bir konuşurum.