Teşekkür ederim cevaplarınız için. Aslında ben İncehesap sitesinden hazır bir sistemi birkaç özelliğini yükselterek bu hale getirdim. Kullanırken bana sorun yaşatacak bir bölüm var mı (darboğaz veya ona benzer olan sorunlar gibi.) Bütçe olarak açılamıyorum maalesef. O yüzden bu sistem içerisinde değiştirmem gereken sorun yaşatacak başka bir durum yoksa almayı düşünüyorum. PSU 750 yerine 850 mi seçmeliyim yoksa böyle kalırsa sıkıntı olur mu?
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Aslında ben İncehesap sitesinden hazır bir sistemi birkaç özelliğini yükselterek bu hale getirdim. Kullanırken bana sorun yaşatacak bir bölüm var mı (darboğaz veya ona benzer olan sorunlar gibi.) Bütçe olarak açılamıyorum maalesef. O yüzden bu sistem içerisinde değiştirmem gereken sorun yaşatacak başka bir durum yoksa almayı düşünüyorum. PSU 750 yerine 850 mi seçmeliyim yoksa böyle kalırsa sıkıntı olur mu?
Hangi bölümü uyumlu değil hocam. Bana sorun yaşatacak bölümü neresidir aslında hazır sistemi kendime göre yükselterek yapmıştım bu sistemi. Cevaplarsanız sevinirim.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
13700k ve 4070'li DDR5 sistemi 650 watt Gamepower gibi dandik bir PSU ile sorunsuz kullandım. 4000 serisi kartlar eski nesillere göre daha az güç tüketiyor. 750 watt fazlasıyla yeterli.
DLSS ve fg teknolojileri sizin için önemli değilse RX 7800XT ekran kartına sahip sistemleri öneririm. Bir örnek bırakıyorum, kabulseniz sistemde değiştirmeniz gereken parçaları söylerim.
13700k ve 4070'li DDR5 sistemi 650 watt Gamepower gibi dandik bir PSU ile sorunsuz kullandım. 4000 serisi kartlar eski nesillere göre daha az güç tüketiyor. 750 watt fazlasıyla yeterli.
Bir de 4000 serisi kartlı bir sistem önerbilir misiniz?