RTX 4070 Super sistem uyumlu mu?

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Aslında ben İncehesap sitesinden hazır bir sistemi birkaç özelliğini yükselterek bu hale getirdim. Kullanırken bana sorun yaşatacak bir bölüm var mı (darboğaz veya ona benzer olan sorunlar gibi.) Bütçe olarak açılamıyorum maalesef. O yüzden bu sistem içerisinde değiştirmem gereken sorun yaşatacak başka bir durum yoksa almayı düşünüyorum. PSU 750 yerine 850 mi seçmeliyim yoksa böyle kalırsa sıkıntı olur mu?

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Aslında ben İncehesap sitesinden hazır bir sistemi birkaç özelliğini yükselterek bu hale getirdim. Kullanırken bana sorun yaşatacak bir bölüm var mı (darboğaz veya ona benzer olan sorunlar gibi.) Bütçe olarak açılamıyorum maalesef. O yüzden bu sistem içerisinde değiştirmem gereken sorun yaşatacak başka bir durum yoksa almayı düşünüyorum. PSU 750 yerine 850 mi seçmeliyim yoksa böyle kalırsa sıkıntı olur mu?
750 yeter.

Uyumlu değil gibi de hocam parçaların toplam fiyatı nedir? Hazır sistemler daha uygun olabiliyor.

650W bile yeter fakat 750W kafi. 1000W ne hocam 🤣 850 dahi fazla.

Hangi bölümü uyumlu değil hocam. Bana sorun yaşatacak bölümü neresidir aslında hazır sistemi kendime göre yükselterek yapmıştım bu sistemi. Cevaplarsanız sevinirim.

merhaba, ilk defa bilgisayar alıyorum. Bu yüzden sizlerden yardım istiyorum. Uyumluluk konusunda bir sorunu var mı? Yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum.
AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 çekirdek 32MB önbellek soket AM5 tray işlemci + Wraith cooler.
MSI Pro B650M-B DDR5 AMD B650 AM5 soket DDR5 6800+(OC)MHz mATX anakart.
MSI GeForce RTX 4070 Super 12g Gaming X Slim GDDR6X 192bit DX12 Gaming (oyuncu) ekran kartı.
Patriot Viper Venom RGB pvVR532G600C36k 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000MHz CL36 Gaming RAM (bellek)
XPG Gammix S70 Blade agammıxs70b-1t-CS 1TB 7400/5500MB/s PCI-e NVMe M.2 SSD disk.
GamePower savagis 750W 80+ Bronze ATX 4*argb fan temperli cam hub siyah Gaming kasa.
Tam bütçe ve oynayacağınız oyun türünü söyleyin birde hangi çözünürlükte oynayacağınızı.

Çok iyi bir toplama olmamış.

Tam olarak 51k bütçem var. En iyi performansı verecek bilgisayarı arıyorum 2K çözünürlükte oynayacağım.
Bilgisayar başına geçince yardımcı olacağım hocam.

13700k ve 4070'li DDR5 sistemi 650 watt Gamepower gibi dandik bir PSU ile sorunsuz kullandım. 4000 serisi kartlar eski nesillere göre daha az güç tüketiyor. 750 watt fazlasıyla yeterli.

DLSS ve fg teknolojileri sizin için önemli değilse RX 7800XT ekran kartına sahip sistemleri öneririm. Bir örnek bırakıyorum, kabulseniz sistemde değiştirmeniz gereken parçaları söylerim.

Bir de 4000 serisi kartlı bir sistem önerbilir misiniz?

Bilgisayar başına geçince yardımcı olacağım hocam.

Tamamdır hocam bekliyorum çok sağ olun.

T

13700k ve 4070'li DDR5 sistemi 650 watt Gamepower gibi dandik bir PSU ile sorunsuz kullandım. 4000 serisi kartlar eski nesillere göre daha az güç tüketiyor. 750 watt fazlasıyla yeterli.

Bir de 4000 serisi kartlı bir sistem önerbilir misiniz?

Teşekkürler yanıtınız için sağ olun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı