RTX 4070 Super sistemde CS: 2'de 200 ms ping oluyor

Kaan35251

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
CS:GO2 de ani FPS düşüşü oluyor ve sağ üstte maximum ping yazıyor 200ms civarı kırmızı ile yazıyor ne yapmam gerek?
İnternetim 40 download 7 upload.

Hocam merhaba. Aslında pinginizin olması bilgisayar parçalarınız ile alaklı olduğunu zannetmiyorum saçma olur. Her yerde rahatlıkla arayıp bulabileceğiniz videolar mevcut internette. En kolay çözümlerden bir tanesi PC'ye kablo ile mi internet bağlıyorsunuz yoksa Wi-Fi adaptörü mü kullanıyorsunuz. Bunlar ne kadar basit görünse de önem taşıyan unsurlardır. Wi-Fi adaptörü ile bağlantı kuruyorsanız Ethernet kablosu bu sorunu çözebilir veya modeminiz ile alakalı problem olabilir. İnternet sağlyıcınızı arayıp sorunu belirtirseniz sizlere zaten destek vereceklerdir. İyi günler dilerim...

Hocam merhaba. Aslında pinginizin olması bilgisayar parçalarınız ile alaklı olduğunu zannetmiyorum saçma olur. Her yerde rahatlıkla arayıp bulabileceğiniz videolar mevcut internette. En kolay çözümlerden bir tanesi PC'ye kablo ile mi internet bağlıyorsunuz yoksa Wi-Fi adaptörü mü kullanıyorsunuz. Bunlar ne kadar basit görünse de önem taşıyan unsurlardır. Wi-Fi adaptörü ile bağlantı kuruyorsanız Ethernet kablosu bu sorunu çözebilir veya modeminiz ile alakalı problem olabilir. İnternet sağlyıcınızı arayıp sorunu belirtirseniz sizlere zaten destek vereceklerdir. İyi günler dilerim...

Hocam bier anda 200ping olması FPS'i düşürür mü?
Düşürür diyenler var

Hocam bier anda 200ping olması FPS'i düşürür mü?
Düşürür diyenler var

Hayır FPS düşürmez, pinginiz olduğundan dolayı takılıyorsunuzdur siz yine de sistem parçalarını bizimle paylaşın, oyunda pinginiz 200ms oluyor ise şu soruyu sormak istiyorum, bilgisayara internet, yani modemden gelen Ethernet kablosu ile bağlı mısınız? Eğer bağlı değil iseniz 200ms değerler almanız normal.

Tab A bastığımda 40 gösteriyor ama bir anda sağ üstte kırmızı ile maximum falan yazıyor 200ms yazısı da oluyor yanında.
Kablo ile bağlanıyorum.

Ping sorunu sadece CS2 de yaşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı