RTX 4070 Super sistemde ekran takılı kalıyor

572550

Hectopat
RAM
32 GB RAM Cl36 6000MHz
SSD veya HDD modeli
Corsair mp6000nh Pro
Ekran kartı
MSI RTX 4070 Super
Anakart
B760 Gaming Plus Wi-Fi
İşlemci
i5 14600KF
Herhangi bir işlem yaparken bir anda ekran takılıyor ve hiçbir komut veremiyorum, fareyi oynatabiliyorum arkada Discord'da bir konuşma geçiyorsa ona devam edebiliyorum ancak herhangi bir işlem yapamıyorum. Ekran aynı screenshot gibi kalıyor öyle. Bilgisayarı kapa aç yapınca düzeliyor. Sistemi alalı bir ay olmadı.

Herhangi bir işlem yaparken bir anda ekran takılıyor ve hiçbir komut veremiyorum, fareyi oynatabiliyorum arkada Discord'da bir konuşma geçiyorsa ona devam edebiliyorum ancak herhangi bir işlem yapamıyorum. Ekran aynı screenshot gibi kalıyor öyle. Bilgisayarı kapa aç yapınca düzeliyor. Sistemi alalı bir ay olmadı.
Yani ekran donuyomu?

Sistem yenimi eğer uzun zamanlık pc se ram oksitlenmişde olabilir.

Corsair DDR5 RAM'lerde arıza yorumları çok gözüme çarpıyor. MEMTEST86 gibi bir programla RAM'leri test etmeni öneririm.
Bencede memtest86 yap.

Son düzenleme:
Ekran kartı sürücülerini resetleyin o anda fikir olarak eğer devam ederse sistem normale dönerek ekran kartı üzerinde şüpheler yoğunlaşır.
Win + CTRL + Shift + B tuş kombinasyonu

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı