RTX 4070 Super sistemde Minecraft FPS değerleri normal mi?

Ali1019

Centipat
Daha fazla  
RTX 4070 Super 12 GB.
Ryzen 9 9950X.
32 GB 5600MHz RAM.
Sistem ozellikleri kabaca bu sekilde. Cyberpunk oynarken 2K cozunurlukte, RTX sayko ayarinda ve diger ayarlarin da tamami fullde olacak sekilde oynarken 100 110 FPS aliyorum. Fakat Minecraft oynarken bsl shader actigim zaman 130 FPS aliyorum ve bana saçma geliyor. Cyberpunk'da o kadar FPS alirken Minecraft'ta bu degerler biraz dusuk degil mi? Size de danisayim dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 4070 Super 12 GB.
Ryzen 9 9950X.
32 GB 5600MHz RAM.
Sistem ozellikleri kabaca bu sekilde. Cyberpunk oynarken 2K cozunurlukte, RTX sayko ayarinda ve diger ayarlarin da tamami fullde olacak sekilde oynarken 100 110 FPS aliyorum. Fakat Minecraft oynarken bsl shader actigim zaman 130 FPS aliyorum ve bana saçma geliyor. Cyberpunk'da o kadar FPS alirken Minecraft'ta bu degerler biraz dusuk degil mi? Size de danisayim dedim.

Hocam sorunu çözdünüz mü emin değilim gene de yazayım dedim. Minecraft arada sırada ekran kartı yerine işlemci ile çalışıyor yani ekran kartını görmüyor diyebiliriz. NVIDIA Denetim Masası'ndan " yüksek performanslı NVIDIA işemcisi" seçerseniz düzelir. Dediğiniz değerleri ben 1050 3GB i5 9300H ve 8 GB RAM ile geçiyorum. Hala çözemediyseniz bunu deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı