RTX 4070 Super sisteme anakart, işlemci ve RAM yükseltmesi tavsiyesi

Merhabalar. Şu an hâlihazırda kullandığım R5 7500F, MSI B650 Gaming Plus ve 32GB G.Skill Flare X5 ve 4070 Super bir sisteme sahibim. Anakart, işlemci ve RAM tarafını abimin kasasına koymayı düşünüyorum yani kendisine vereceğim. Bu durumda sistemi bir tık yükseltmek istiyorum. Aklımda 9700X veya 7800X3D var. Anakart tarafını bilemedim, yine MSI B650 mi almalıyım yoksa X670 veya B850 bir kart mı seçmeliyim? OC ile işim yok. Bir de bu sisteme uyumlu yine 32GB RAM hâliyle düşünüyorum. Öneri sunabilirseniz sevinirim.

Merhaba. Şu an hâlihazırda kullandığım R5 7500F, MSI B650 Gaming Plus ve 32 GB G.Skill flare X5 ve 4070 Super bir sisteme sahibim. Anakart, işlemci ve RAM tarafını abimin kasasına koymayı düşünüyorum yani kendisine vereceğim. Bu durumda sistemi bir tık yükseltmek istiyorum. Aklımda 9700X veya 7800x3D var. Anakart tarafını bilemedim, yine MSI B650 mi almalıyım yoksa X670 veya B850 bir kart mı seçmeliyim? OC ile işim yok. Bir de bu sisteme uyumlu yine 32 GB RAM hâliyle düşünüyorum. Öneri sunabilirseniz sevinirim.

Bütçe kaç bu 3 parça için, ve RAM linkini atabilir misiniz elinizde bulunan.

Bütçe ne kadar?
bütçe belirlemedim şu an. dediğim gibi elimdeki sistemin bir tık yukarısı olacak. o yüzden çok pahalı işlemci anakart ve ram almayı planlamıyorum.

Bütçe kaç bu 3 parça için, ve RAM linkini atabilir misiniz elinizde bulunan.
ram linki elimde yok. düşündüklerimi yazmamı isterseniz xpg caster olabilir ram olarak yine 2*16 cl30 işlemci olarak r7 9700x veya r7 7800x3d anakartı aynı tutsam mı bilemedim. bu yüzden tavsiyeler istedim

bütçe belirlemedim şu an. dediğim gibi elimdeki sistemin bir tık yukarısı olacak. o yüzden çok pahalı işlemci anakart ve ram almayı planlamıyorum.

ram linki elimde yok. düşündüklerimi yazmamı isterseniz xpg caster olabilir ram olarak yine 2*16 cl30 işlemci olarak r7 9700x veya r7 7800x3d anakartı aynı tutsam mı bilemedim. bu yüzden tavsiyeler istedim

Çoğundan daha kaliteli bu fiyattakilere kıyasla islemci olarak render isin varsa 9700X al kesinlikle yoksa sadece oyunsa 7800x3D al

Çoğundan daha kaliteli bu fiyattakilere kıyasla islemci olarak render isin varsa 9700X al kesinlikle yoksa sadece oyunsa 7800x3D al
anakart tarafında msi öneriniz olabilir mi?

anakart tarafında msi öneriniz olabilir mi

anakart tarafında msi öneriniz olabilir mi?

anakart tarafında msi öneriniz olabilir mi
Bu fiyatta attığımız gigabyte modelleri Msi dan daha iyi. Msi alınmaz yani. Attığımızdan birini alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı