RTX 4070 Super sisteme işlemci önerisi

Bütçe
30000

d1ablo34

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemci upgrade'i yapmayı düşünüyorum halihazırda i5 14400F ve RTX 4070 Super mevcut. Aklıma takılan konular mevcut. i7 14700K almayı planlıyordum fakat anakartım H610M e olduğu için her türlü anakartımı da değiştirmek zorunda kalacağım gibi geliyor. Anakartı değiştirmişken komple AMD setupa geçmek mi daha mantıklı yoksa i7 almak mı? Ayrıca kullandığım kasamda 240mm sıvı soğutucu var internette araştırdığıma göre i7 14700K için 240 yeterli olmayacağını söylüyorlar i7i seçersem komple kasa ve soğutucuyu da değiştirmem gerekiyor sanırım. Hangisi daha mantıklı olur nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
render gibi bir işim yok full oyun üzerine arada bir yayın açıyorum bu kadar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar işlemci Upgrade'i yapmayı düşünüyorum halihazırda i5 14400F ve RTX 4070 Super mevcut. Aklıma takılan konular mevcut. i7 14700K almayı planlıyordum fakat anakartım H610M e olduğu için her türlü anakartımı da değiştirmek zorunda kalacağım gibi geliyor. Anakartı değiştirmişken komple AMD setupa geçmek mi daha mantıklı yoksa i7 almak mı? Ayrıca kullandığım kasamda 240mm sıvı soğutucu var internette araştırdığıma göre i7 14700K için 240 yeterli olmayacağını söylüyorlar i7i seçersem komple kasa ve soğutucuyu da değiştirmem gerekiyor sanırım. Hangisi daha mantıklı olur nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
Render gibi bir işim yok full oyun üzerine arada bir yayın açıyorum bu kadar.

7800x3D gibi işlemcileri tercih edebilirsiniz bence 240mm sıvı soğutma yeter.

PCI-e X1 girişi önemli değilse şöyle iyi

bütçeyi biraz daha arttırabilirim r7 7850x3d yerine yukarda arkadaşın bahsettiği r7 9800x3d işlemciyide alabilirim bu arada

Bütçeyi biraz daha arttırabilirim R7 7850x3D yerine yukarıda arkadaşın bahsettiği R7 9800x3D işlemciyide alabilirim bu arada.

Siz bilirsiniz performansı daha yüksek ayrıca attığı anakartta fazladan M.2 slotu da bulunuyor bütçeyi zorlamıyorsa alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşağı yukarı farkları böyle.

Siz bilirsiniz performansı daha yüksek ayrıca attığı anakartta fazladan M.2 slotu da bulunuyor bütçeyi zorlamıyorsa alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşağı yukarı farkları böyle.

teşekkür ederim cevaplar için ayrıca son olarak dediğim gibi sıvı soğutucum 240mm Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 bu ürün r7 9800x3d için sizce yeterli olur mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı