Palit'in GameRock modelini ASUS ROG gibi düşün. Aynı kalitede değiller ama GameRock Palit'in prestijli modeli. Premium model, ısınma sorunu olmaz. Düşünmeden alabilirsin. İçin rahatlasın diye 4070 Ti modelini paylaşıyorum. Ti Super'i göremedim ama aynı kart diyebilirsiniz. Revize edilmiş kartlar sonuçta. Dakika 5:19 GPU sıcaklığı 63 derece, GPU sıcaklığı ve Memory sıcaklığı Gigabyte Gaming OC ile denk. İki kartta 8 tane ısı borusuna sahip ve arka plakaları metalden yapılmış. Benzer sonuçlar vermesine şaşırmadım. Tekrar söylüyorum Palit adı altında ısınıyor lafına inanmayın.
Palit NVIDIA'nın partneri ve Gainward'ın sahibi. NVIDIA boş beleş adama partnerlik verir mi? GameRock modelinin bir tipine şekline bakın zaten ısınmayacağını 50 km öteden belli eder. Samsung J5 telefon var, Samsung S24 telefon var. Kimse S24 için kötü telefon diyor mu? Aynı marka iyi üründe üretir kötü üründe üretir. Mesela MSI deyince akla Suprim gelir değil mi? Üst düzey. Bir de MSI Ventus var, tier List'te yerleri paspaslıyor. Aradaki farkı böyle daha iyi anlarsınız.