KadirElvan
Kilopat
Daha fazla
Palit kullanan insanların yorumlarına baktığınızda kullananların memnun olduğunu görebilirsiniz. Tek benim yorumumla yetinmezsiniz böylece. İçiniz rahat olur. Rica ederim. Hayırlı akşamlar.
Palit ekran kartıları alınır mı?
Palit INNO gibi ekran kartları 10 sene falan götürür mü yoksa ASUS MSI gibi markalar mı tercih edilmeli? Onlar da çok pahalı oluyor hazır sistemlerde.www.technopat.net
Palit microsystems, LTD. 1988 yılında kurulan Tayvan merkezli bir şirkettir. Nvidia ve ATI grafik yonga setlerine dayalı grafik kartlarının özel üretimiyle tanınır. Palit'in fabrikaları Çin anakarasında bulunurken, ofisleri Tayvan'ın Taipei kentinde, Hong Kong'da bir lojistik merkezi ve Almanya'da bir şubesi bulunmaktadır. [ 1 ]Palit ekran kartları alınır mı?
Herkese selam olsun. Arkadaşlar Palit'li bir sistem toplamak istiyorum ama teknik servis ve performans olarak Palit önerilir mi sizce? bu konuda destek olursanız memnun olurum. şimdiden teşekkürler.www.technopat.net
Palit microsystems, farklı küresel pazarları hedefleyen Palit ve Gainward olmak üzere iki büyük markayı ve daytona, Galaxy (Galax), vivkoo, yuan, kfa2 (Kick fuckin ass²) [ 2 ] ve xpertvision gibi diğer markaları yönetiyor. Ayrıca diğer şirketler için grafik kartlarının sözleşmeli üretimini de yapıyor. 2013 yılında Palit microsystems, hacim bakımından en büyük grafik kartı satıcısı olarak ASUSTek'i geride bıraktı. [ 3 ] [ 4 ] Palit microsystems'ın aylık maksimum kapasitesi 1.200.000 üniteye ulaşıyor. [ 1 ] [ 5 ] 2011 itibarıyla Palit'in üretim payı dünya grafik çözümleri pazarının yaklaşık %20-25'iydi. [ moda sözcük ] aynı dönemde Palit, Rusya pazarında %40'ın üzerinde, Ukrayna'da ise yaklaşık %30'du. [ 6 ]
![]()
Palit Microsystems - Wikipedia
en.wikipedia.org
![]()
Palit Microsystems Ltd
Palit Microsystems Ltd. is well-known for manufacturing stable, excellent, and innovative graphics accelerators. As one of the top PC components manufacturers, Palit continues to provide top-to-bottom graphics cards with stable and excellent quality to the world.www.palit.com
Çok teşekkür ederim. Sıvı soğucu olarak konu açtım bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz?