RTX 4070 Super Ti ekran kartı için marka önerisi

Palit kullanan insanların yorumlarına baktığınızda kullananların memnun olduğunu görebilirsiniz. Tek benim yorumumla yetinmezsiniz böylece. İçiniz rahat olur. Rica ederim. Hayırlı akşamlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Palit microsystems, LTD. 1988 yılında kurulan Tayvan merkezli bir şirkettir. Nvidia ve ATI grafik yonga setlerine dayalı grafik kartlarının özel üretimiyle tanınır. Palit'in fabrikaları Çin anakarasında bulunurken, ofisleri Tayvan'ın Taipei kentinde, Hong Kong'da bir lojistik merkezi ve Almanya'da bir şubesi bulunmaktadır. [ 1 ]

Palit microsystems, farklı küresel pazarları hedefleyen Palit ve Gainward olmak üzere iki büyük markayı ve daytona, Galaxy (Galax), vivkoo, yuan, kfa2 (Kick fuckin ass²) [ 2 ] ve xpertvision gibi diğer markaları yönetiyor. Ayrıca diğer şirketler için grafik kartlarının sözleşmeli üretimini de yapıyor. 2013 yılında Palit microsystems, hacim bakımından en büyük grafik kartı satıcısı olarak ASUSTek'i geride bıraktı. [ 3 ] [ 4 ] Palit microsystems'ın aylık maksimum kapasitesi 1.200.000 üniteye ulaşıyor. [ 1 ] [ 5 ] 2011 itibarıyla Palit'in üretim payı dünya grafik çözümleri pazarının yaklaşık %20-25'iydi. [ moda sözcük ] aynı dönemde Palit, Rusya pazarında %40'ın üzerinde, Ukrayna'da ise yaklaşık %30'du. [ 6 ]

Çok teşekkür ederim. Sıvı soğucu olarak konu açtım bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz?

Çok teşekkür ederim. Sıvı soğucu olarak konu açtım bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?

Bütçe yoksa Thermalright, varsa zalman alabilirsiniz.

Enermax'ta önerebilirim. Fiyatı uygun. Testlerde iyi gözüküyor.

Son düzenleme:
Bütçe yoksa Thermalright, varsa zalman alabilirsiniz.

Enermax'ta önerebilirim. Fiyatı uygun. Testlerde iyi gözüküyor.
Enermax biliyorum bende ama bir önceki silverstone 2 yıl sonunda pompa hatası aldım bu sefer marka almak istiyorum ama bilmiyorum arctic luquid freezer III 360 almak istiyorum herkez çok iyi diyor enermax alırsam bana 3350 TL arctic 5250 TL ye geliyor bir yanın diyor marka al kafan rahat olsun diğer yanım diyor ne gerek var markaya bu kadar para vermeye inanılmaz kararsizim bide arctic 6 yıl garanti diyorlar ama bilmiyorum

Enermax biliyorum bende ama bir önceki silverstone 2 yıl sonunda pompa hatası aldım bu sefer marka almak istiyorum ama bilmiyorum arctic luquid freezer III 360 almak istiyorum herkez çok iyi diyor enermax alırsam bana 3350 TL arctic 5250 TL ye geliyor bir yanın diyor marka al kafan rahat olsun diğer yanım diyor ne gerek var markaya bu kadar para vermeye inanılmaz kararsizim bide arctic 6 yıl garanti diyorlar ama bilmiyorum
Sizin bileceğiniz iş. Teknolojik ürünler şans işi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı