RTX 4070 Super vs RX 7900XT

sgn2016

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, yukarıda da bahsettiğim gibi hangi ekran kartını almalıyım? Ağırlıklı oyun, şimdilik 1080p ancak ileride 2K da düşünüyorum.

Ray Tracing tam olarak ne olduğunu ne işe yaradığını bilmiyorum. Dediğim gibi ağırlıklı oyun oynuyorum mümkünse ileri dönük olsun.

Saf güç olarak RX 7900 XT daha güçlü. Ray Tracing ışın izleme olarak geçiyor hocam desteklenen oyunlarda ışığı gölgeleri vs güzelleştiriyor. Bu özelliği açtığımızda NVIDIA'da yüzde kırk performans düşüyorsa AMD'de yüzde seksen düşüyor. Ben şahsen kullanmıyorum, kullanan da çok yok ama kullanırım derseniz 4070 Super öneririm. Aksi durumda dediğim gibi 7900 XT daha güçlü.

Saf güç olarak RX 7900 XT daha güçlü. Ray Tracing ışın izleme olarak geçiyor hocam desteklenen oyunlarda ışığı gölgeleri vs güzelleştiriyor. Bu özelliği açtığımızda NVIDIA'da yüzde kırk performans düşüyorsa AMD'de yüzde seksen düşüyor. Ben şahsen kullanmıyorum, kullanan da çok yok ama kullanırım derseniz 4070 Super öneririm. Aksi durumda dediğim gibi 7900 XT daha güçlü.
Şuan için 1080p kullanıyorum sorun yaşarmıyım darboğaz olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı