Aralarında şuan 4-5 bin fiyat farkı varNe kadar fiyat farkı var aralarında bilmiyorum açıkçası ama her zaman için NVIDIA > AMD.
Ray tracing tam olarak ne olduğunu ne işe yaradığını bilmiyorum. Dediğim gibi ağırlıklı oyun oynuyorum mümkünse ileri dönük olsun.ray tracing sizin için önemliyse 4070 super, değilse 7900 xt alabilirsiniz.
Ray Tracing tam olarak ne olduğunu ne işe yaradığını bilmiyorum. Dediğim gibi ağırlıklı oyun oynuyorum mümkünse ileri dönük olsun.
Şuan için 1080p kullanıyorum sorun yaşarmıyım darboğaz olarak.Saf güç olarak RX 7900 XT daha güçlü. Ray Tracing ışın izleme olarak geçiyor hocam desteklenen oyunlarda ışığı gölgeleri vs güzelleştiriyor. Bu özelliği açtığımızda NVIDIA'da yüzde kırk performans düşüyorsa AMD'de yüzde seksen düşüyor. Ben şahsen kullanmıyorum, kullanan da çok yok ama kullanırım derseniz 4070 Super öneririm. Aksi durumda dediğim gibi 7900 XT daha güçlü.
Şu an için 1080p kullanıyorum sorun yaşar mıyım darboğaz olarak.
4070 Super.
İ5 13600kfİşlemciniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.