RTX 4070 Super'e işlemci önerisi

onurexe

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2-3 ay önce Vatan'dan sistem topladım. adamlar RTX 4070 Super'e i5 14400F koydular sistem şu an darboğaz yapıyor. önerdiğiniz fiyatı pek tuzlu olmayan işlemci var mı ve şu anki işlemcimi nerede satabilirim?

Bütçeniz ne hocam.

I5 14400f in beslemesi lazim bu arada hocam.

2K'da oynarsanız birşey olmaz.

İfadeler: kxy
Hocam i5 13. nesil kullanan arkadaşım var CS2 de 280 FPS alıyor ben ise 230-250 ve darboğaz hesapladığımda yüzde 21 çıkıyor.

Emin misiniz hocam.
CS işlemci oyunu zaten yediğiniz darboğazla bi ilgisi yok. Herşeye darboğaz gösteren sitelerede itibar etmeyin. Ayarları yüksekte oynuyorsanız düşükte oynayın CS-Valorant özelinde.

İ5 14400f'in 4070 Super'de darboğaz yaptırdığını düşündürten nedir? Besler ekran kartını, ne yapıyorsun da neye giriyorsun biraz detay verir misin?

Eğer arkadaş 1080p oyunuyorsa 14400f 4070 super'e darboğaz yapıyor arkadaşlar. Bizzat kendim kullanıp sonrasında i5 14600kf'ye geçtim darboğaz olduğu için. 2k'da darboğaz yapmaz ama.

i5 14400F'in 4070 Super'de darboğaz yaptırdığını düşündürten nedir? Besler ekran kartını, ne yapıyorsun da neye giriyorsun biraz detay verir misin?

Hocam i5 13. nesil kullanan arkadaşım CS2 de 280 FPS alırken ben 230-250 alıyorum.

Hocam i5 13. nesil kullanan arkadaşım CS2 de 280 FPS alırken ben 230-250 alıyorum.
Tamam işte bu cevapta belli aslında doğru cevap.

Demek ki işlemciyle alakalı bir durum yok. Ayrıca fps değerlerinden Darboğaz tanısı koyamazsın. CPU %100 lere dayansa GPU %70 aşağıları olsa darboğaz vardır derim ama senin argümanın sadece fps üzerine.

Ki 13. nesil kullanan arkadaşından daha iyi işlemciye sahipsin. Sorunu işlemcide aramayı bırakmanda fayda var. İşletim sisteminde fps'ni baltalayan uygulama ya da her neyse tespit et. Ya da en son format at temiz kurulum.

Hocam FPS'imi batlayan uygulamaları nasıl tespit edebilirim kusura bakma bilgisayarı yeni aldım biraz bilgisayar cahiliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…