RTX 4070 Super'e işlemci önerisi

Bilmeden niye ben daha az fps aliyorum diye uzuluyorsun anlamadim. 14. nesil oldugun icin daha yuksek fps alacaksin diye bir kural yok, belki onda 13600k, 13700k vs. vardir. Sisteminin de uzulecek bir tarafi yok, gayet okay, tadini cikar.

Bilmeden niye ben daha az FPS aliyorum diye uzuluyorsun anlamadim. 14. nesil oldugun icin daha yuksek FPS alacaksin diye bir kural yok, belki onda 13600K, 13700k vs. vardir. Sisteminin de uzulecek bir tarafi yok, gayet okay, tadini cikar.

Teşekkürler hocam bilgisayarı ilk aldığımda arkadaşlar aptallık ettiğimi bu fiyata bu sistemin alınmayacağını söylemişti biraz da ondan moralim bozuktu.

Tamam işte bu cevapta belli aslında doğru cevap.

Demek ki işlemciyle alakalı bir durum yok. Ayrıca FPS değerlerinden darboğaz tanısı koyamazsın. CPU %100'lere dayansa GPU %70 aşağıları olsa darboğaz vardır derim ama senin argümanın sadece FPS üzerine.

Ki 13. nesil kullanan arkadaşından daha iyi işlemciye sahipsin. Sorunu işlemcide aramayı bırakmanda fayda var. İşletim sisteminde FPS'ni baltalayan uygulama ya da her neyse tespit et. Ya da en son format at temiz kurulum.

Hocam cevaplayım dedim ben 230-250 FPS'yi basit eğlencede alıyordum o maçta 20 oyuncu olduğu için fakat normal rekabetçide 320-360 arası alıyorum bazen 380-400 falan oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı