RTX 4070 tabanlı sistem toplama

Bütçe
36000

MeyAgent

Centipat
Daha fazla  
Şu anda bir bilgisayarım yok. Ekran kartı olarak 4070 alacağım. Ama işlemcide karar veremiyorum. Aklımda 5600X var. Uzun vadeli kullanmak istiyorum. Birçok yerde uzun vadeli kullanmak için 5600X alınmaz yazıyor. İşlemci önerilerine ihtiyacım var. Bir de anakart RAM gibi diğer bileşenleri de önerirseniz sevinirim. Çok bilgim yok bu konularda.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tek değişen şey Ekran kartı markası.
Bu sistem sizin için uygun mudur?

Pardon hocam toplayacağım demişsiniz ben Hazır sistem istiyorsunuz sandım.
Ama hazır sistem almak isterseniz linktekileri önerebilirim.

Pc hocası gg 11'e zam geldi , o bütçede 4070 alması doğru değil bence.
F/p 4070s sistem kovalaması gerek

Hocam ben toplayacağım PC’yi. 5600x rtx4070’in yanında düşük mü kalır bir de bu işlemciye ddr5 takılmıyormuş galiba doğru mudur bu bilgi
5600 serisi ddr4 diye biliyorum.
ddr5 istiyorsanız anakart ram ssd ddr5 olacak ve işlemci en az 12400f olacak.
7500f daha iyi

Tek tek toplayacaksanız 7500F almanız bence değer ve daha gelişmeye açık olur.
Anakartın RAM SSD bunlar da aynı şekilde daha geleceğe yönelik olur
7500F güzel işlemci ama F/P arada indirime giriyor tek tek toplayacaksan parçaları indirime girince kovala. 24K 4070s var mesela ekran kartı Galax alabilirsin örneğin

Teşekkürler hocam. Son olarak bir sorum olacak bu diğer parçalı neye göre seçmeliyim? Soğutucu anakart ram gibi şeyleri

Teşekkürler hocam. Son olarak bir sorum olacak bu diğer parçalı neye göre seçmeliyim? Soğutucu anakart RAM gibi şeyleri

Bütçenizi belirtip konu açabilir ya da açılan konulara bakabilirsiniz.
PC toplama kısmına gir mesela 30k PC toplama 40k PC toplama bakabilirsin.
D. A. vb. forumlara da bakabilirsin.
Anakart minimum B650 serisi olsun bütçene kadar kaliteli olanı alabilirsin belki Wi-Fi özellikli.
Ram olarak ise 6000 mhz cl 30 2x16 güzel ramler alabilirsin.

Teşekkür ederim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…