RTX 4070 tabanlı sistem toplama

Bütçe
36000
Bugüne kadar 37k idi hatta ben bazı yerlerde 4070s diye belki düşünebilirsiniz diye öneriyordum ama sanırım Gainward karttan ötürü pek tercih edilmiyor fiyat uygun olsa da.
Bugün belki utanmasalar 37 değil de 38-39k yaparlar.
Benzer durumlar diğer sitelerde de olabiliyor..
Bu tarz yerler hep böyle , düdükleme peşindeler. Her şey göz boyamadan ibaret
Çok kötü ortam ya en sonunda gg12yi alıp geçeceğim valla, bir sürü gg12 gg9 alan görüyorum

Çok kötü ortam ya en sonunda GG12'yi alıp geçeceğim vallahi, bir sürü GG12 GG9 alan görüyorum

Çünkü bu bütçede en çok önerilen ve hatta tek önerilen tek alınabilecek sistem onlar.
Ayrıca 3K zam yedi PC hocası 12.
Bu sistemlerde cw sorunu yaşayanlar olmuş ekran kartından ses gelmesi durumu.
Bunun haricinde B650M-R anakart + hava soğutma vs güzel sistem.
F/P sistem gelmezse muhtemelen bende PC hocası 9 alacağım stokta kalırsa.
33-35k yapıyor özelleştirmelerle, o fiyata 7800XT olsa da sonuçta yine özelleştirmek gerekecek

Çünkü bu bütçede en çok önerilen ve hatta tek önerilen tek alınabilecek sistem onlar.
Ayrıca 3K zam yedi PC hocası 12.
Bu sistemlerde cw sorunu yaşayanlar olmuş ekran kartından ses gelmesi durumu.
Bunun haricinde B650M-R anakart + hava soğutma vs güzel sistem.
F/P sistem gelmezse muhtemelen bende PC hocası 9 alacağım stokta kalırsa.
33-35k yapıyor özelleştirmelerle, o fiyata 7800XT olsa da sonuçta yine özelleştirmek gerekecek

Düşün artık 3k zamlı haliyle bile bir sürü alan oluyor, CW sorunuyla ilgili insanlar bilerek alıyor idare ederim diye çünkü bazı insanlar bilgisayarı aşşağıya koyuyor veya kulaklıkla duymam diyor alıyor, Benim de son çarem gg12 almışken 7800XT almak istiyorum aradaki fiyat farkı değiyor çünkü performans testlerine baktım bayağı, şimdi biz böyle son hamlemizi söylüyoruz da yılbaşına 10 gün kaldı e bunlar birden zam getirmesin yine gg9 ile 12ye :D işte o zaman ne yaparız onu düşünmek lazım

Asgari ücret ve dolar artmadığı halde sistemlere 1-3K zam geldi.
Şeref ve haysiyet yok ki bunlarda. İnsan değiller.
Çalışanlarına daha mı çok para ödeyecekler, devlete daha mı çok vergi ödeyecekler de kasım ayı indirimleri bittiği gibi zam yapıyorlar. Bir daha zam yaparlarsa...

Düşün artık 3K zamlı haliyle bile bir sürü alan oluyor, CW sorunuyla ilgili insanlar bilerek alıyor idare ederim diye çünkü bazı insanlar bilgisayarı aşağıya koyuyor veya kulaklıkla duymam diyor alıyor, Benim de son çarem GG12 almışken 7800XT almak istiyorum aradaki fiyat farkı değiyor çünkü performans testlerine baktım bayağı, şimdi biz böyle son hamlemizi söylüyoruz da yılbaşına 10 gün kaldı e bunlar birden zam getirmesin yine GG9 ile 12ye :D işte o zaman ne yaparız onu düşünmek lazım

Asgari ücret ve dolar artmadığı halde sistemlere 1-3K zam geldi.
Şeref ve haysiyet yok ki bunlarda. İnsan değiller.
Çalışanlarına daha mı çok para ödeyecekler, devlete daha mı çok vergi ödeyecekler de kasım ayı indirimleri bittiği gibi zam yapıyorlar. Bir daha zam yaparlarsa...

28 bine çıkardılar 7700xtli sistemi

28 bine çıkardılar 7700xtli sistemi
Evet gördüm , düşünüyorum şu an..

Çok kötü ortam ya en sonunda gg12yi alıp geçeceğim valla, bir sürü gg12 gg9 alan görüyorum
Utanmadılar ve sistem 7500f'den kötü bir işlemciye sahip olmasına rağmen 40k'ya indirmişler

Özelleştirmeleri falan yaptım 7800XT'yi seçtim 1 2 bin TL daha uygun bir de PowerColor bu CW sorunu da olmaz herhalde

Dostum yine de araştırıp öyle almanı tavsiye ederim.
D. A'de konu açtım, istiyorsan oraya bir sor ya da bununla ilgili konu aç.
Şu sistemden iyi mi mesela

Uzak durun ben aldım pişmanım coil whine sesi berbat

Uzak durun ben aldım pişmanım coil whine sesi berbat

Şu olaylar olmasa zaten şimdiye almıştım sistemi bu sıkıntılardan dolayı almadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı