Sistem kendi içinde uyumlu dostum.
Markalar arasında soğutma farkı var sadece, düşük fiyatlı ama üreticinin Prime modellerinden almanı tavsiye ederim ekran kartı için.
DeepCool, ID-Cooling, Corsair marka 240 mm sıvı soğutma sistemine yeterli olur.
SSD olarak Fury Renegade modeline de bakabilirsin, çok fiyat farkı yoktu en son.
Sağ olun hocam müteşekkirim, SSD'yi sizin dediğinize çevirebilirim kasa olarak Corsair 4000D uygun mudur veya önerir misiniz bir de ekran kartı modeli için sizin bir öneriniz var mıdır?
Firmanın servis desteği nasıl bilmiyorum, ben İnno3D ichill kullanıyorum, firmanın prime modeli. 4070ti modeli çok pahalı, msı ventus iyi değil, gigabyte ya da asus tuf da tercih edebilirsin.
Firmanın servis desteği nasıl bilmiyorum, ben INNO3D ichill kullanıyorum, firmanın Prime modeli. 4070 Ti modeli çok pahalı, MSI Ventus iyi değil, Gigabyte'ya da ASUS TUF da tercih edebilirsin.
Bende ASUS TUF veya Gigabyte diye düşünmüştüm benim için aslında firmaların servis destekleri ön planda yüksek bir meblağ ödediğim bir ürünü garanti altına almak isterim. Kasa olarak da sizin önerdiklerinizi değerlendireceğim hocam, destek olan herkese çok teşekkür ederim.