İdeal bir monitör bakılabilir.
Önerebilirim.
MSI G274QPF QD 27 2560x1440 170Hz 1ms HDMI DP Type-C HDR 400 IPS Gaming Monitör | Ebrar Bilgisayar
MSI G274QPF QD 27 2560x1440 170Hz 1ms HDMI DP Type-C HDR 400 IPS Gaming Monitör en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'dan satın alın. MSI G274QPF-QD teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları için hemen tıklayın.www.ebrarbilgisayar.com
Şu nasıl hocam aralarında çok fark var mı?
Gigabyte M27Q 27" 1ms QHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M27Q 27" 1ms QHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27Q 27" 1ms QHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alırsam Amazon'dan alırım muhtemelen orada görmüştüm ebrar bilgisayar ismini ve ucuzdu.
Fiyatı güzelmiş hocam bu bayağı hoşuma gitti özellikle benim 2.monitörde ASUS TUF VG27vq birlikte düzgün durucaklarını düşünüyorum fakat bu monitör neden diğer 2K 160-170Hz'lerden çok daha ucuz? Bir eksiği mi var IPS'i falan mı kalitesiz ya da ghosting mi var?
Bir tık kötü yanlarını gördüm hocam az önce baktım daha iyi bir öneriniz var mı?
Bunu almaya karar verdimde son bir sorum var hocam 4070 Ti 240FPS çoğu oyunda alamayacak zaten o zaman ne gibi zararı olur?
Şahsen MSI'dan devam ederdim bir de Gigabyte'da ölü piksel çıkma oranı biraz fazla yorumlarda çok görüyorum.
Bir zararı olmaz illa monitörün Hz değerini doldurmasına gerek yok oyunun.
Hocam aslında taksitli alacaktımda ince hesapta çok vade biniyor keşke Amazon gibi 6 ay vade farksız olsaydı yapacak bir şey yok yani öyle alınca indirim yokmuş gibi 12.5 binlere geliyor Amazon'dan bir monitör bulmam lazım sanırım.
240 FPS neden vermesin hocam? Hikaye oyunlarını geç direkt Hz çok gerek yok onlarda. Valorant 600 FPS. CS 2 bilmiyorum yeni çıktığı için ama o da en az 300 filandır.
Şu an genel olarak elektronikte taksit sayısı azaldı. Peşin fiyatına 6 taksit bile bulursan şükret. Amazon'da eskisi gibi 12 taksit yapmıyor artık benim gördüğüm.
Yok yani ben FPS oyunu çok oynamıyorum zaten Elden Ring gibi, Forza Horizon 5 oyunları oynuyorum onlarda 240 2K da alamıyacağını düşündüm.
Vallahi 6 ya da 3 ay bile olsa vaadesiz yapsaydı direkt alırdım ama işte çok fiyat bindiriyor ah be abi.
Yok yani ben FPS oyunu çok oynamıyorum zaten Elden Ring gibi, Forza Horizon 5 oyunları oynuyorum onlarda 240 2K da alamıyacağını düşündüm.
Vallahi 6 ya da 3 ay bile olsa vaadesiz yapsaydı direkt alırdım ama işte çok fiyat bindiriyor ah be abi.
12443 TL'ye aynı monitör değer mi hocam?
12443 TL'ye aynı monitör değer mi hocam?
Neyse arkadaşlar hepinize teşekkürler siparişimi verdim iyi günler dilerim.
Hangi ürünü aldınız?
Umarım 3060 Gaming X Trio ile birkaç ay idare etmeme katlanabilir bu monitör çünkü benim 3060'ın herhangi bir oyunda 2K 240 FPS alacağını pek düşünmüyorumMSI G274QPX 27" 1ms (GTG) 240Hz G-Sync Rapid IPS WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com daha sonra da 4070 Ti yapıştırıp keyfime bakacağım.
Monitorun eksigi yok bendede var monitor aylardir kullaniyorum. Sorun surada; Monitorun kendiside yok. Stok bitti aylar once.Fiyatı güzelmiş hocam bu bayağı hoşuma gitti özellikle benim 2.monitörde ASUS TUF VG27vq birlikte düzgün durucaklarını düşünüyorum fakat bu monitör neden diğer 2K 160-170Hz'lerden çok daha ucuz? Bir eksiği mi var IPS'i falan mı kalitesiz ya da ghosting mi var?
Monitorun eksigi yok bende de var monitor aylardir kullanıyorum. Sorun surada; monitorun kendisi de yok. Stok bitti aylar once.