RTX 4070 Ti ekran kartı için 2K monitör önerisi

Bütçe
7000-12000

Fiyatı güzelmiş hocam bu bayağı hoşuma gitti özellikle benim 2.monitörde ASUS TUF VG27vq birlikte düzgün durucaklarını düşünüyorum fakat bu monitör neden diğer 2K 160-170Hz'lerden çok daha ucuz? Bir eksiği mi var IPS'i falan mı kalitesiz ya da ghosting mi var?

İdeal bir monitör bakılabilir.

Bir tık kötü yanlarını gördüm hocam az önce baktım daha iyi bir öneriniz var mı?

Önerebilirim.

Bunu almaya karar verdimde son bir sorum var hocam 4070 Ti 240FPS çoğu oyunda alamayacak zaten o zaman ne gibi zararı olur?

Son düzenleme:
Şu nasıl hocam aralarında çok fark var mı?

Alırsam Amazon'dan alırım muhtemelen orada görmüştüm ebrar bilgisayar ismini ve ucuzdu.

Şahsen MSI’dan devam ederdim bir de Gigabyte’da ölü piksel çıkma oranı biraz fazla yorumlarda çok görüyorum.

Bir zararı olmaz illa monitörün Hz değerini doldurmasına gerek yok oyunun.

Fiyatı güzelmiş hocam bu bayağı hoşuma gitti özellikle benim 2.monitörde ASUS TUF VG27vq birlikte düzgün durucaklarını düşünüyorum fakat bu monitör neden diğer 2K 160-170Hz'lerden çok daha ucuz? Bir eksiği mi var IPS'i falan mı kalitesiz ya da ghosting mi var?

Bir tık kötü yanlarını gördüm hocam az önce baktım daha iyi bir öneriniz var mı?

Bunu almaya karar verdimde son bir sorum var hocam 4070 Ti 240FPS çoğu oyunda alamayacak zaten o zaman ne gibi zararı olur?

240 FPS neden vermesin hocam? Hikaye oyunlarını geç direkt Hz çok gerek yok onlarda. Valorant 600 FPS. CS 2 bilmiyorum yeni çıktığı için ama o da en az 300 filandır.

Şahsen MSI'dan devam ederdim bir de Gigabyte'da ölü piksel çıkma oranı biraz fazla yorumlarda çok görüyorum.

Bir zararı olmaz illa monitörün Hz değerini doldurmasına gerek yok oyunun.

Hocam aslında taksitli alacaktımda ince hesapta çok vade biniyor keşke Amazon gibi 6 ay vade farksız olsaydı yapacak bir şey yok yani öyle alınca indirim yokmuş gibi 12.5 binlere geliyor Amazon'dan bir monitör bulmam lazım sanırım. 😥

Hocam aslında taksitli alacaktımda ince hesapta çok vade biniyor keşke Amazon gibi 6 ay vade farksız olsaydı yapacak bir şey yok yani öyle alınca indirim yokmuş gibi 12.5 binlere geliyor Amazon'dan bir monitör bulmam lazım sanırım. 😥

Şu an genel olarak elektronikte taksit sayısı azaldı. Peşin fiyatına 6 taksit bile bulursan şükret. Amazon’da eskisi gibi 12 taksit yapmıyor artık benim gördüğüm.

240 FPS neden vermesin hocam? Hikaye oyunlarını geç direkt Hz çok gerek yok onlarda. Valorant 600 FPS. CS 2 bilmiyorum yeni çıktığı için ama o da en az 300 filandır.

Yok yani ben FPS oyunu çok oynamıyorum zaten Elden Ring gibi, Forza Horizon 5 oyunları oynuyorum onlarda 240 2K da alamıyacağını düşündüm.

Şu an genel olarak elektronikte taksit sayısı azaldı. Peşin fiyatına 6 taksit bile bulursan şükret. Amazon'da eskisi gibi 12 taksit yapmıyor artık benim gördüğüm.

Vallahi 6 ya da 3 ay bile olsa vaadesiz yapsaydı direkt alırdım ama işte çok fiyat bindiriyor ah be abi.

Yok yani ben FPS oyunu çok oynamıyorum zaten Elden Ring gibi, Forza Horizon 5 oyunları oynuyorum onlarda 240 2K da alamıyacağını düşündüm.

Vallahi 6 ya da 3 ay bile olsa vaadesiz yapsaydı direkt alırdım ama işte çok fiyat bindiriyor ah be abi.

12443 TL'ye aynı monitör değer mi hocam?

Neyse arkadaşlar hepinize teşekkürler siparişimi verdim iyi günler dilerim.

Son düzenleme:

Neyse arkadaşlar hepinize teşekkürler siparişimi verdim iyi günler dilerim.

Hangi ürünü aldınız?

Hangi ürünü aldınız?

Umarım 3060 Gaming X Trio ile birkaç ay idare etmeme katlanabilir bu monitör çünkü benim 3060'ın herhangi bir oyunda 2K 240 FPS alacağını pek düşünmüyorum 😂 daha sonra da 4070 Ti yapıştırıp keyfime bakacağım.

Umarım 3060 Gaming X Trio ile birkaç ay idare etmeme katlanabilir bu monitör çünkü benim 3060'ın herhangi bir oyunda 2K 240 FPS alacağını pek düşünmüyorum 😂 daha sonra da 4070 Ti yapıştırıp keyfime bakacağım.

Bu arada ben bunu alırken başkaları da almış sanırım çünkü 2 ürün kalmış sanki konuyu açtığım zaman 7 adet kalmıştı.

Monitorun eksigi yok bendede var monitor aylardir kullaniyorum. Sorun surada; Monitorun kendiside yok. Stok bitti aylar once.

Monitorun eksigi yok bende de var monitor aylardir kullanıyorum. Sorun surada; monitorun kendisi de yok. Stok bitti aylar once.

En çok görüntüye önem veriyorum inşallah parlak ve kaliteli görünüyordur renkler, ghosting minimumdadır ve ölü pikselde olmaz umarım tek korkum o onun dışında stokta yoksa o zaman bu İncehesap nereden bulmuş böyle hocam 😂 demek ki benim koleksiyona 1 tane daha piyasada olmayan parça eklenmiş oldu şu an bütün sistemim piyasasız parçalardan oluşuyor klavye, fare, M.2 ve monitörüm hariç şimdi ana monitörümde katılmış oldu ahahah teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı