Elektronik RTX 4070 ti hazır sistem 35.000 TL

Parça kaliteleri beni tatmin etmedi ayrıca 2K'da bile darboğaz yapar diyen var kimisi yapmıyor diyor anlamadım. Keşke AM5 işlemci olsaydı direkt alırdım. 4070Ti'nin kaderinin 3070 gibi olacağı söyleniyor burada da lafı geçmiş. Şu sistemi alacağım muhtemelen bu daha mantıklı duruyor. DDR5 bir sistem. Ryzen 5 7600 işlemcili. RX 6800 XT ekran kartına sahip. Sıvı soğutma ile almayı düşünüyorum. İlerde ekran kartını satar NVDİA alırım diye düşündüm. Mantıksız mı?

Yalnızca gariban RAM'leri olmasa ya da yükseltme seçenekleri arasında güzel overclock yapmaya veren RAM alternatifi olsa iyiydi.

Hem 1080P hem de 2K için 5600 şöyle 3800Mhz seviyesine çıkarılıp gecikmeleri 14-15'e indiirlmiş bir kit ile 4070 Ti'dan daha iyi performans çıkarmayı becerir.

Farkli model parca istersen ekliyorlar, sivi sogutma ve samsung ssd ekletmistik gecen sene sistem alan bir arkadasima mail ile sorarak.

Parça kaliteleri beni tatmin etmedi ayrıca 2K'da bile darboğaz yapar diyen var kimisi yapmıyor diyor anlamadım. Keşke AM5 işlemci olsaydı direkt alırdım. 4070 Ti'nin kaderinin 3070 gibi olacağı söyleniyor burada da lafı geçmiş. Şu sistemi alacağım muhtemelen bu daha mantıklı duruyor. DDR5 bir sistem. Ryzen 5 7600 işlemcili. RX 6800 XT ekran kartına sahip. Sıvı soğutma ile almayı düşünüyorum. İleride ekran kartını satar NVIDIA alırım diye düşündüm. Mantıksız mı?

Ne diyorsunuz sistem hakkında yorum neredeyse yok denecek kadar az konu ağırlıklı olarak AMD-NVIDIA tartışmasına evrilmiş. 😢 5600 işlemci ile 4070 Ti 2K'da kimi sorun yok diyor kimi var diyor. Anlamadım. Keşke oyun testleriyle birlikte yayınlansaydı video.

KDV zammı yansıtılmış fiyat 37 bin liraya yükseldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı