nacnesnahila
Decapat
Bence alınmaz bu.
Piyasayı bulandırmak? RTX gibi önemsiz teknolojilere para vermek istemeyen insanlar için ucuz GPU çıkarmanın nesi kötü?Benim de dediğim DLSS 3.0, kas gücü farknıı ortadan kaldıracak potansiyele sahip bir teknoloji. Ek olarak VRAM tüketimini de düşürüyor. Cyberpunk 2077'de RTX 4070'in neler yaptığına bakabilirsin 6950 XT'de o potansiyeli göremedim.
Ki gelecekteki önemli büyük yapımlara baktığımızda (örneğin GTA VI), teknoloji kas gücünün önüne geçecek. Ray Tracing, frame generation aklına ne gelirse.
Bu sebeple RTX 4070 alınmıyorsa da 7800 XT gibi kartlar beklenmeli. RX 6000 serisine bu devirde servet dökmeye gerek yok, AMD stok eritmek için piyasayı bulandırıp duruyor sene başından beri herkes de yiyor.
ASUS TUF gaming kartı 1 ay önce daha ucuza aldım 4070 hem de sıfır ABD den. Bizim millet garanti sorunlu olur diye yurtdışından kart almıyor sonra böyle 4070Ti var diye çöp vasat bir sisteme 35k bayıyor yazık valla. Toplanan sistem kesinlikle çöp. Aynı paraya daha üst düzey bir sistem toplanır.Hocam bazı yeni nesil oyunlar 20 GB VRAM istiyor. Ayrıca FSR 3.0 çıkacak yakında. Render hariç önerilmesini doğru bulmuyorum NVIDIA'nın.
RX 6000 serisine de FSR 3.0 gelecek ve DLSS 3.0'a rakip olacak. NVIDIA kadar kapitalist bir firma görmedim. Yarın bir gün iyi bir teknoloji çıkar, 5000 serisi kartlara getirirler ama bu kartlar o güncellemeyi almaz.Benim de dediğim DLSS 3.0, kas gücü farkını ortadan kaldıracak potansiyele sahip bir teknoloji. Ek olarak VRAM tüketimini de düşürüyor. Cyberpunk 2077'de RTX 4070'in neler yaptığına bakabilirsin 6950 XT'de o potansiyeli göremedim.
Ki gelecekteki önemli büyük yapımlara baktığımızda (örneğin GTA VI), teknoloji kas gücünün önüne geçecek. Ray Tracing, frame generation aklına ne gelirse.
Bu sebeple RTX 4070 alınmıyorsa da 7800 XT gibi kartlar beklenmeli. RX 6000 serisine bu devirde servet dökmeye gerek yok, AMD stok eritmek için piyasayı bulandırıp duruyor sene başından beri herkes de yiyor.
RTX önemsiz teknoloji mi? AMD fanboyu yine fanboyluğunu konuşturmuş. Canım AMD öleli ve üzerine toprak atalı 3-4 ay oldu. RTX gömdü hemde AMD yi...Piyasayı bulandırmak? RTX gibi önemsiz teknolojilere para vermek istemeyen insanlar için ucuz GPU çıkarmanın nesi kötü?
Herhalde taraflılığın uç noktası bu. RTX açık/ kapalıyken bak bakalım oyunlara kardeş. Fark yok. DLSS desen anlarız RTX için kart alma mantığı yok. FPS düşüren bi gimmick sadeceRTX önemsiz teknoloji mi? AMD fanboyu yine fanboyluğunu konuşturmuş. Canım AMD öleli ve üzerine toprak atalı 3-4 ay oldu. RTX gömdü hemde AMD yi...
Siz AMD'ciydiniz ne oldu size hocam?
RX 6000 serisine de FSR 3.0 gelecek ve DLSS 3.0'a rakip olacak. NVIDIA kadar kapitalist bir firma görmedim. Yarın bir gün iyi bir teknoloji çıkar, 5000 serisi kartlara getirirler ama bu kartlar o güncellemeyi almaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.